ZALOGUJ SIĘ

Dlaczego w profilu ciągle widzę powiadomienie "Masz 1 nową odpowiedź na pytania językowe"?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Kiedy otwieram swój profil ciągle widzę, że mam 1 wiadomość (Masz 1 nową odpowiedź na pytania językowe.), klikam w nią, otwieram i mimo to ciągle dalej mam 1 wiadomość, jak to usunąć?
Ewelina79
slawek4 - Spróbuj się ponownie zalogować. - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 6

No musisz zerknac na założony przez Ciebie temat. Pewnie ktoś tam odpowiedział, a Ty miałas zaznaczone powiadomienie o tym.

Nawigacją tymi powiadomieniami i innymi wiadomosciami jest tutaj FATALNA.
DAD
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu

mam dokladnie tak samo, juz dawno przeczytalam i zaakceptowalam odpowiedzi na moje pytanie a ta nieprzeczytana wiadomosc pojawia sie caly czas :/
I
ifoma

Ponawiam zapytanie/problem. Teraz mam ciągle profilu: Masz 2 nowe odpowiedzi na pytania językowe. Klikam w moje pytania/forum/teksty/sugestie i dalej to samo. Do tej wiecznie jednej wiadomości już się przyzwyczaiłam, ale 2 mnie już denerwują ;)
Ewelina79

Trzeba kliknąć na "profesor", następnie pytania językowe, odnaleźć zaznaczone na czerwono i kliknąć. Powinno być po sprawie. Jak nie to trzeba zgłosić administracji.
wacek6713
Ewelina79 - O tej opcji nie wiedziałam, ale sprawdziłam i rzeczywiście 1 wiadomość się odhaczyła, ale wciąż pozostaje ta 1 nigdy i nigdzie nie odczytana :) - 12 lat temu
wacek6713 - Więc po prostu musisz ja znaleźć, bo prawdopodobnie jest gdzieś i właśnie nie przeczytana. - 12 lat temu
Ewelina79 - Tak, rzeczywiście, miałeś rację, sprawdziłam. Niepotrzebnie zrobiłam zamieszanie, ale inaczej nigdy bym nie znalazła tej zbłąkanej odpowiedzi ;) - 12 lat temu

Miałam ten sam "problem". Ale jak się okazało, przekierowywało mnie do pytań językowych.
A zapomniałam, że napisałam kiedyś post w sugestiach i to tam "otworzyłam" odpowiedź eTutor i momentalnie odhaczyło mi to jako "przeczytane".
Spróbuj sobie otworzyć kilka ostatnio zadanych przez siebie pytań. Być może ktoś faktycznie dodał coś nowego.

A jeśli istnieje opcja usunięcia, jak sugeruje sskorupski, to szukaj jej ; )
yoshi

Bardzo prosimy, żeby takie sytuacje zgłaszać bezpośrednio do nas na [...]@etutor.pl, ponieważ wtedy nie istnieje ryzyko, że przeoczymy problem :) Nasz dział informatyczny został powiadomiony o Pani zgłoszeniu. Postaramy się dociec, czy problem dotyczy nieodczytania wiadomości, czy jednak to system zawinił. W razie dalszych pytań, zapraszam do kontaktu mailowego. Pozdrawiamy :)
japonskiwachlarz
Ewelina79 - Sprawa już nieaktualna, wszystko już ok. Dziękuję za zainteresowanie. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
japonskiwachlarz - Bardzo prosimy o kontakt mailowy następnym razem :) Cieszymy się, że problem został rozwiązany :) - 12 lat temu