Marcin48 |
spajk |
piotr.grela - Robienie notatek, to jak robienie ściąg w szkole średniej, zawsze coś zostawało...
-
2 lata temu
|
+2 |
Marcin48 - @spajk, czy uczysz się zdań tak samo jak ja? Tzn przez wielokrotne powtarzanie i potem mówienie trzykrotne z pamięci? Czy bierzesz wszystkie zdania, które pojawiają się w ramach słówka, lub osobne zdania, lub razem i to, i to? Jestem ciekawy Twojego systemu :-)
-
2 lata temu
|
+2 |
piotr.grela - Czy nie macie tak, że zbyt długie siedzenie przed komputerem, zmniejsza Waszą efektywność w nauce i pracy?
-
2 lata temu
|
+3 |
piotr.grela - Już można rozmawiać z Chatem GPT-4.
Ciekawe co przyniesie Chat GPT-5 W tych chatach, brakuje mi dwóch rzeczy: 1. Aby móc sobie ustawić wymowę, słówka i zwroty na ulubiony akcent. 2. Aby sam Chat poprzez rozmowę z nim uczył mnie słów i zwrotów angielskich... Szykuje się rewolucja w nauczaniu języków obcych... Przed chwilą gadałem z Microsoft Bing i lepiej się rozmawia niż Google :-) - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu |
+4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
spajk |
piotr.grela - Dzisiaj jesteśmy trochę lepsi niż wczoraj.
Oprócz nauki angielskiego, uczę się programowania, gry na gitarze... Nie za bardzo mi to wychodzi ale kiedyś może zatrybie... - 2 lata temu |
+2 |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Podczas jazdy na rowerze, mam do kierownicy przyczepiony telefon na którym czytam i słucham książki lub oglądam vlogi na YouTube, robię powtórki na Etutorze lub uczę się programowania.
Dzięki temu tracę trochę kalorii i co nieco poobcuje z językiem angielskim.
U mnie w domu w każdym pomieszczeniu, nawet w łazience jest TV lub Google Hub, lubie podczas gdy coś robię słuchać coś po angielsku.
Nie kosztuje mnie to ani czasu ani wysiłku. - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu