M | maciusio |
quantum137 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Z | zolty |
TopMan - Etutor powinien zastanowic sie nad wprowadzeniem ograniczen do oceny zadan.
-
14 lat temu
zmieniany: 14 lat temu
|
|
maciusio - Proszę przeczytać mój post. Nigdzie tam nie piszę o zakazie oceniania. Za brak uważnego przeczytania wpisu daję -1 (no i proszę tak trudno uzasadnić :))
-
14 lat temu
|
|
TopMan - Szanowny Etutor lekcje nie sa darmowe ,czemu odpowiedzi na postawione pytania nie udzielaja wylacznie specjalisci?
Jakim prawem kazdy nawet nie posiadajacy odpowiednich kwalifikacji moze oceniac Nasze prace,zadania na -1?. Czyz nie za to panstwu placimy? To nie jest skuteczna metoda nauki !!! - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
quantum137 - Sama Myszula wiesz ile dałaś juz minusów na poprawne odpowiedzi nie mając żadnych kwalifikacji. Piszesz 'Czyz nie za to panstwu placimy?' Odpowiedź brzmi: NIE! Przeczytaj regulamin!
-
14 lat temu
|
|
TopMan - Quantum137 pozwole sobie zacytowac slowa zoty"Każdy ma prawo ocenić wypowiedź według własnego uznania."
Sam wiesz ile minusow dales wg.wlasnego uznania!. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
TopMan - quantum137 czy moglbys wskazac fragment regulaminu mowiacy za co tak naprawde placimy.
https://www.etutor.pl/informacje/regulamin/#gwarancja - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
quantum137 - Z tego co się orientuje, to w pakiecie web nie ma wpisu, że e-tutor sprawdza prace. Chcą to wprowadzić w tym miesiącu jako oddzielny pakiet.
-
14 lat temu
|
|
M | maciusio |
quantum137 - chyba dostałeś dwa razy -1, bo ja Ci postawiłem plusika za pytanie ... i było wtedy 105, teraz jest 95
-
14 lat temu
|
|
M | maciusio |
TopMan - Maciusio nie denerwuj sie tak.
System tzw.reputacji jest dziwny i tez to potwierdzam. Place za mozliwosc nauki i nie mam ochoty na czytanie komentarzy od ludzi ktorym sie wydaje ze wszystko wiedza a jak sie okazuje maja elementarne braki nie tylko w wyksztalceniu. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
TopMan - Mam nadzieje ze Etutor zacznie bardziej profesjonalnie traktowac prosby swoich klientow.
Pozdrawiam - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
quantum137 - Myszula jest na to rozwiązanie. Nie klikasz na 'publiczny' i tylko nauczyciele e-tutor widzą tą pracę i nikt nic nie napisze oprócz nich, proste. Zyskają na tym wszyscy a wiesz zawsze ktoś z 70 tysięcy uczniów e-tutora może sobie komentować co chce.[za to płacą]
-
14 lat temu
|
|
quantum137 - Myszula napisałaś:
'Mam nadzieje ze Etutor zacznie bardziej profesjonalnie traktowac prosby swoich klientow.' Napiszę z własnego doświadczenia. e-tutor POWAŻNIE traktuje prośby użytkowników, wystarczy być uprzejmym, to działa w dwie strony. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
TopMan - quantum137 widze ze ciagle cie boli jak udowodnilam ci twoje ewidentne bledy
Nie neguje twojej wiedzy. Niestety uprzejmy nie jestes-to dziala w obie strony!!! - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
|
TopMan - quantum137 czy ty wiesz jak dlugo sie czeka na sprawdzenie pracy przez nauczyciela?
Chyba nie ...Nie bede ci tego wyjasniac bo wg.ciebie nie za to placimy. - 14 lat temu |
|
quantum137 - Myszula powiem tak, cieszę się ze spuściłaś trochę z tonu, nawet będzie można porozmawiać. Moje ewidentne błędy...ja nie twierdze ze ich nie popełniam wręcz przeciwnie.ten przyklad z Murphiego mi dziwnie wygląda, potrzebna jest dyskusja. EDIT: widzę że z dyskusji jednak nici ... a szkoda
-
14 lat temu
|
|
quantum137 - Myszula może jest to taki przykład jak z 'if' po will. Na niższych poziomach znajdziesz ze to blad...na wyzszych ze jest wyjatek itp. Nigdy nie bede bronil blednego zdania, ale przez dialog mozna sie sporo nauczyc i o to przeciez chodzi. PS. Cenię konkrety a nie krzykliwość. Pozdrowionka!
-
14 lat temu
|
|
quantum137 - PS. Nie wiem ile się czeka bo nie piszę prac online. To nie ja to twierdzę, tylko e-tutor, ja ci tylko napisałem to co oni zawsze wstawiaja jak ktos sie pyta. Jak sie przyjrzysz poziomowi niektorych uczniow to zauwazysz ze sa osoby co naprawde sporo pomagaja.
-
14 lat temu
|
|
Z | zolty |
reputacja - przesyłanie plików do sprawdzenia
Z jakiego powodu odbierane są punkty reputacji?
Bezkarni i mało poważni kto ? zawistnicy?ludzie niskich pobudek?
Za pytania niech kazdy sobie wstawia co chce,ale za zadania ktore jakby nie bylo sa zwieczenim calej lekcji nieuzasadniony minus nie powinien byc dozwolony.
- 14 lat temu