ipon |
ipon |
Ewelina79 - Widzę twoje wypowiedzi na tym forum i często zaczynasz tematy zupełnie niepotrzebne, nacechowanie właśnie dużą dawką emocji jakby ci ktoś wyrządził wielką krzywdę, dając jakiegoś głupiego minusa, stąd to wiem. Jeśli jesteś rzeczowa i uczynna, to zajmij się konkretami, czyli językiem angielskim, a nie śledztwem kto ci daje minusy. Nazywanie ludzi na forum języka angielskiego "bezkarnymi, mało poważnymi, zawistnymi i o niskich pobudkach", bo ci dają jakiegoś minusa, to chyba nie jest poważne, to jest śmieszne.
-
11 lat temu
|
+5 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
ipon |
Ewelina79 - No i widzisz, ja nie chciałam ci sprawić przykrości, a ty znowu zachowujesz jakbym ci ulubionego kota zabiła. To ty chcesz się bawić w śledczego, żądasz ujawnienia kto cię minusuje i jak się już dowiesz, to co zrobisz? Coś ci ta wiedza da? To jest forum, różni ludzie się tu przewijają, różne opinie, z którymi się zgadzamy lub nie, ale jesteśmy tu w jednej sprawie - żeby się uczyć angielskiego i myślę, że na tym warto się skupić niż na tym, kto nam daje minusa, jak ktoś daje, to ma najwyraźniej powód. Mówisz, że jesteś rzeczowa, jakbyś była rzeczowa i konkretna, to byś takimi bzdurami nie zajmowała sobie głowy i zadawała pytania związane z jęz. angielskim. Tyle ode mnie.
-
11 lat temu
|
+2 |
ipon |
Ewelina79 - Jeśli ty nazywasz szacunkiem pisanie o ludziach, że są "bezkarnymi, mało poważnymi, zawistnymi i o niskich pobudkach", to gratuluję postawy. Laurkę to sobie sama wystawiasz swoim histerycznym zachowaniem tutaj. Temat uważam do usunięcia przez e-tutora.
-
11 lat temu
|
+4 |
futbolowa |
ipon |
futbolowa - Ja rozumiem o co Ci chodzi - to boli, kiedy człowiek się przykłada i stara, a w zamian obrywa po gębie. Przerabiam coś takiego w życiu codziennym - od niektórych po entym razie się odwracam, a przy tych, na których mi zależy po prostu zagryzam zęby i robię swoje. Najgorsze, co można zrobić, to okazać słabość. Nie pokazuj, że Cię minusy bolą, nie dawaj nikomu satysfakcji. Brak reakcji i robienie swojego, jest najlepszą metodą na uciszenie niektórych.
Co do książek - polecam antykwariaty i sieć Dedalus, jeżeli Allegro i inne miejsca w sieci się nie sprawdzają :) - 11 lat temu |
+3 |
anialew - Nie chodzi o to czy minusy bolą czy nie i nie jest to związane z okazywaniem słabości. Po prostu wszyscy powinni być w porządku w stosunku do ludzi, którzy pomagają, a nie stawiać im minusy. Ipon zareagowała na taka praktykę, no i bardzo dobrze, a jej reakcja nie jest okazaniem słabości. Pozdrawiam
- 11 lat temu |
+2 |
futbolowa - Wiesz, to, że moim czy Twoim zdaniem tak nie jest, nie znaczy, że ci wszyscy wbijacze szpil myślą podobnie. Dla ludzi tego typu przykrość albo skargi drugiego człowieka są największą satysfakcją. Dopiero ignorowani nudzą się w tym, co robią i dają sobie siana.
-
11 lat temu
|
+3 |
ipon |
futbolowa - Pamiętam, że dodawali je do Przyjaciółki. A często to gazetowe prenumeraty znajduję właśnie w Dedalusie. W dodatku po dużo niższej cenie niż okładkowa.
-
11 lat temu
|
+1 |
rupcio |
A | anialew |
Ewelina79 |
DAD |
Z | zolty |
ipon |
Ewelina79 - Na forum nie ma żadnej informacji na dole o akceptacji odpowiedzi na forum, a zaakceptowane pytanie, które znajduje się na forum, zostało przeniesione z działu pytań, gdzie się akceptuje odpowiedzi, informacja o przeniesieniu znajduje się w tamtym wątku.
-
11 lat temu
|
+1 |
knorwid - @ipon - masz rację, ta informacja dla autora wątku zamieszczanego na Forum nie jest potrzebna. Nie można akceptować żadnej odpowiedzi na tym naszym Hydeparku. Pisałem już kiedyś o tym, ale widać zginęło w gąszczu spraw.
-
11 lat temu
|
+3 |
ipon |
knorwid - Info, o którym piszesz jest widoczne tylko dla autora wątku. Ewelina nie może go widzieć, bo -jak dotąd- nie była autorką żadnego wątku na forum. Sprawdziłem. Zatem opcji dla autora wątku na FORUM nie ma, ale info o opcji jest ;) Ja nauczyłem się to już 'pomijać wzrokiem' ;))
-
11 lat temu
|
+3 |
ipon - Może mam omamy ale jak patrzę na stronę ogólną forum to widzę pytanie efogt.To pytanie ma zielony prostokąt bo dostało akceptację.Moje wszystkie pytania na forum jak je wyświetlałam też miały zielone pola.Coś się jednak zmieniło próbuję to wyjaśnić i nic.Była możliwość akceptacji,teraz nie ma więc po co ta bzdurna informacja na dole strony.Proste pytanie.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
Ewelina79 - To sprawę wyjaśnia w takim razie, gdyż nie założyłam na forum żadnego tematu, wolę zadawać pytania dot. ang. zamiast zakładać jakieś bzdurne tematy i wyzywać ludzi, swoją drogą ciekawe dlaczego e-tutor nie usunął tego tematu jeszcze. Pytanie efogt jest zaakceptowane, bo właśnie pochodzi z działu Pytań, tam zostało zaakceptowane wcześniej, a potem zostało przeniesione na Forum, o czym wcześniej już napisałam.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+2 |
Co się dzieje z kontem po zakończeniu abonamentu?
- 11 lat temu