ZALOGUJ SIĘ

etutor usuwa moje komentarze z forum

miesiąc temuostatnia aktywność: miesiąc temu
Nie raz spotykam się z sytuacją, że mój komentarz umieszczony na forum zostaje bez pardonu usunięty, o czym nawet nie jestem informowany. Po prostu sam zauważam, że gdzieś, gdzie pamiętałem, że zostawiłem komentarz jest puste miejsce.

Strasznie to wkurwia i sprawia, że nie chce się pisać komentarzy tutaj i odpowiadać na pytania użytkowników. W takim razie ja już nie będę nic pisał, niech czekają ze swoimi problemami językowymi aż im moderacja etutora po miesiącu raczy odpowiedzieć na pytanie. I ten wpis i tak pewnie usuną. A forum niech dalej świeci pustkami.
P
problemat

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

W celu zachowania porządku i zapewnieniu atmosfery wzajemnego szacunku, jako Usługodawca zastrzegamy sobie prawo do moderowania lub usuwania treści niedozwolonych, m.in są to wulgaryzmy, treści o obraźliwym charakterze. A zauważyliśmy, że w ostatnim czasie masz tendencje do stosowania nieprzyjemnej formy komunikacji.
adrianna.wu
Pracownik eTutor

,,nieprzyjemna forma komunikacji" to ekwilibrystyka, która ma ukryć to, że usuwacie co chcecie. Po prostu od Nowego Roku mam postanowienie, że komunikuję się bezpośrednio, bez owijania w bawełnę i bez tolerancji dla głupoty. Tylko dla osób wypisujących idiotyzmy zastrzegam sobie prawo do bycia ,,nieprzyjemnym" (cokolwiek to znaczy); dla żądnych wiedzy byłem zawsze przyjazny i konkretny. Ale już nie będę, bo mi się nie chce produkować na nic. Niech czekają po miesiąc na Wasze odpowiedzi, będą zadowoleni.
P
problemat
aga.kud.1 - Ale zdajesz sobie sprawę, że ta nietolerancja dla "głupoty" działa w dwie strony? Ktoś może mieć też dość Twoich wynurzeń. W dodatku naprawdę niegrzecznych i niestosownych. Forum to miejsce publiczne, ma swój regulamin, jak chcesz się tutaj wypowiadać, to trzeba jakiś poziom zachować. Może miałeś naprawdę zły dzień, zdarza się. Życzę Ci więcej wyrozumiałości i, cóż, mimo wszystko miłego dnia - miesiąc temu
problemat - Nie wiem, gdzie wykazałem się głupotą, ale proszę także innych o nietolerancję dla głupoty z mojej strony. Bądźmy konsekwentni mimo wszystko. - miesiąc temu

Patrząc na Twój wpis nie dziwię się że eTutor zareagował 🫣 Może warto pomyśleć o zmianie postanowienia i jednak owijać w bawełnę🤔
K
kapibara15
problemat - A po co? Nie widzę uzasadnienia. - miesiąc temu
kapibara15 - Polecam autorefleksję, jeśli będzie owocna, wtedy powinieneś zobaczyć uzasadnienie. - miesiąc temu
problemat - jak coś tam mruczeć, by nic nie powiedzieć — przewodnik by kapibara15 xD - miesiąc temu
kapibara15 - nie widzę potrzeby aby coś dodawać, bo aga.kud.1 wszystko wyjaśniła. Przeczytaj jeszcze raz, ale tym razem ze zrozumieniem jej komentarz. - miesiąc temu
problemat - Czytałem parę razy, ale nadal uważam, że dość swobodnie szafuje sobie pojęciem głupoty. U mnie wszystko jest przemyślane i podparte jakąś tam argumentacją. Z waszej strony jest tylko stek wyzwisk i pustych epitetów, niestety! Wolałbym jednak poczytać o konkretach :-) - miesiąc temu
problemat - PS. Jak chce się innych uczyć kultury, to może warto byłoby jej samemu dochowywać? Zwracać się z szacunkiem, nie implikować komuś braku zrozumienia czy powątpiewać w jego zdolności mentalne. Taka rada dla podskakiwaczy pod kulturę obecnych w tym wątku. - miesiąc temu