P | problemat |
![]() | adrianna.wu Pracownik eTutor |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | problemat |
aga.kud.1 - Ale zdajesz sobie sprawę, że ta nietolerancja dla "głupoty" działa w dwie strony? Ktoś może mieć też dość Twoich wynurzeń. W dodatku naprawdę niegrzecznych i niestosownych. Forum to miejsce publiczne, ma swój regulamin, jak chcesz się tutaj wypowiadać, to trzeba jakiś poziom zachować. Może miałeś naprawdę zły dzień, zdarza się. Życzę Ci więcej wyrozumiałości i, cóż, mimo wszystko miłego dnia
-
miesiąc temu
|
+10 |
problemat - Nie wiem, gdzie wykazałem się głupotą, ale proszę także innych o nietolerancję dla głupoty z mojej strony. Bądźmy konsekwentni mimo wszystko.
-
miesiąc temu
|
-1 |
K | kapibara15 |
kapibara15 - Polecam autorefleksję, jeśli będzie owocna, wtedy powinieneś zobaczyć uzasadnienie.
-
miesiąc temu
|
+4 |
kapibara15 - nie widzę potrzeby aby coś dodawać, bo aga.kud.1 wszystko wyjaśniła. Przeczytaj jeszcze raz, ale tym razem ze zrozumieniem jej komentarz.
-
miesiąc temu
|
+2 |
problemat - Czytałem parę razy, ale nadal uważam, że dość swobodnie szafuje sobie pojęciem głupoty. U mnie wszystko jest przemyślane i podparte jakąś tam argumentacją. Z waszej strony jest tylko stek wyzwisk i pustych epitetów, niestety! Wolałbym jednak poczytać o konkretach :-)
-
miesiąc temu
|
-3 |
problemat - PS. Jak chce się innych uczyć kultury, to może warto byłoby jej samemu dochowywać? Zwracać się z szacunkiem, nie implikować komuś braku zrozumienia czy powątpiewać w jego zdolności mentalne. Taka rada dla podskakiwaczy pod kulturę obecnych w tym wątku.
-
miesiąc temu
|
-3 |