danutka176 |
B | Barbara.m |
danutka176 - Serdecznie dziękuję za to co napisałaś. Teraz wiem, że to się zdarza, ale w moim przypadku musiałoby to dotyczyć równoczesnego zamknięcia kont przez parę osób.
Pozdrawiam - 9 lat temu zmieniany: 9 lat temu |
+2 |
Barbara.m - Pamiętam, że takie wytłumaczenie dla znikających punktów podał kiedyś eTutor :-) Może któryś z pracowników eTutor potwierdzi albo skoryguje moją wypowiedź.
Inna sprawa, że punkty nie działają idealnie. Kilka razy miałam sytuację, że pracownicy eTutora potwierdzali moją odpowiedź (pojawia się taki pomarańczowy ptaszek) za co powinny być dodatkowe punkty a na koncie wcale mi się one nie pojawiały. Pozdrawiam. - 9 lat temu |
+4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
? | Gość |
askawska |
B | Barbara.m |
adamdor - w Etutor wiele rzeczy żyje własnym życiem, mam wrażenie że ktoś usiłuje zrobić coś więcej niż program do nauki ale nie bardzo wie jak to połączyć, często zmieniają różne rzeczy, ale żeby widać było jakąś poprawę... Żona już zrezygnowała z Etutora i uczy się w innym programie, ja jeszcze korzystam...chyba przez zasiedzenie...
-
9 lat temu
|
-1 |
KateWBriget |
kaszubska |
H | halkins |
danutka176 - Sprawdziłam i potwierdzam nieścisłość w punktach o której piszesz. Reguły powinny być przejrzyste, a wydaje się, że nie są.
-
9 lat temu
|
+1 |
? | Gość |
danutka176 - Pozostaje mieć nadzieję, że wypowie się w tej sprawie pracownik eTutor.
Pozdrawiam - 9 lat temu |
+1 |
aleksandra.rosiek |
danutka176 - To wygląda tak jakby w ramach porządków powstał bałagan. Odpowiedź ze strony eTutor , że coś może mieć wpływ jest dalekie od tego, że miało wpływ. 'Plusy i minusy od własnych pytań/odpowiedzi' - nigdy nie oceniałam w ten sposób swoich własnych wypowiedzi, jeśli to w ogóle o to chodzi.
Pozdrawiam - 9 lat temu |
|
pkomarek1 - Odpowiedź jest bezsensowna, gdyż ja sam sobie nigdy żadnego punktu nie przyznałem, w sumie za cały okres obecności na etutorze tylko raz przyznałem negatywną ocenę, a jednak mi też zniknęło jakiś 150 punktów. Wg rankingu użytkowników mam 765 punktów, wg info na Profilu - 660.
Żeby nie było żadnych wątpliwości, powinno być dokładnie opisane, za co są przyznawane/odejmowane punkty i jak są dalej obliczane, oraz wytłumaczone (o ile takie wytłumaczenie jest), skąd te różnice między punktami w rankingu i w profilu - 9 lat temu zmieniany: 9 lat temu |
+2 |
Barbara.m - Popieram pkomarek1. Powinna być jasna informacja dlaczego nagle punkty znikają. Dodam tylko, że u mnie takie nagłe zniknięcie punktów (i pojawienie się różnicy między punktacją w profilu i rankingu wystąpiło już po raz drugi. Kilka miesięcy temu też takie "coś" zaistniało ale wtedy sądziłam , że jest to związane z zamknięciem konta przez jakiegoś użytkownika. Teraz jednak okazuje się, że przyczyna jest inna.
-
9 lat temu
zmieniany: 9 lat temu
|
+1 |
B | Barbara.m |
P | PawelStroz |
danutka176 - Nie określiłabym zaistniałej sytuacji jako niedogodność lecz jako niezrozumiały 'bałagan' wokół punktów reputacji. Pojawiła się nadzieja, że zostanie to uporządkowane.
Pozdrawiam - 9 lat temu zmieniany: 9 lat temu |
+2 |