S | SiaraJr |
abmmichal |
Rohdar - Ja także jestem coraz mniej entuzjastycznie nastawiony co do przyszłości. Od roku praktycznie nic się nie zmienia, a ciekawych pomysłów od użytkowników było całkiem sporo. Niezrozumiały dla mnie jest brak rozwoju platformy w kierunku urządzeń mobilnych. Używam tabletu i części ćwiczeń nie mogę po prostu wykonać, a część (np. krzyżówka) wymaga sporo cierpliwości. Nie mam na myśli dedykowanych aplikacji, a tylko dostosowanie portalu, aby lepiej działał. Może to efekt braku silnej konkurencji?
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
L | lumpsum1 |
motylica113 |
Ewa-Sally - Jak na stronie profilu klikniesz swoje nazwisko pod obrazkiem, to ci wyskoczą rozbudowane statystyki łącznie z raportami miesięcznymi. :)
-
11 lat temu
|
+2 |
japonskiwachlarz |
SiaraJr - I o takie konkrety właśnie mi chodziło, szczególnie jestem zadowolony z pisania aplikacji na androida od nowa dzięki czemu mobilna nauka z etutorem będzie zapewne o wiele przyjemniejsza :)
Co do kolokacji to pewnie jest tak jak pisał @abmmichal, że od wyższego poziomu zapewne są niezbędne do lepszej i efektywniejszej nauki. @adamdor nikt nie narzeka tylko każdy ma prawo do własnej opinii. Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za odpowiedź! - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
Rohdar - Łał! Jestem pod wrażeniem zmian, które zostały wprowadzone w ostatnich dniach ;) A tak na poważnie to nie mogę się już doczekać na "tajny projekt" :)
-
11 lat temu
|
|
Rohdar - Czy aplikacja mobilna będzie wydana także na iOS? Nastąpi to równolegle z wersją na Androida?
-
11 lat temu
|
|
japonskiwachlarz - Niestety, w przygotowaniu jest jedynie aplikacja dla Androida. Jeśli chodzi o iOS - w chwili obecnej nie mamy w pełni sprecyzowanych planów co do aplikacji. Niewykluczone, że taka powstanie. Jednakże jeśli nawet się na nią zdecydujemy, nie jest to kwestia najbliższej przyszłości.
-
11 lat temu
|
|
Otus - Czy ten "tajemny projekt" to nowe badziewne ikony w całym serwisie i kaszaniasty wygląd? Faktycznie udało wam się mnie zaskoczyć. Szkoda tylko, że na minus.
-
11 lat temu
|
+2 |
abmmichal |
adamdor |
Gość - mozesz napisac il3 czasu poswiecasz dziennnie? ... oraz ile juz jestes na etutorze?
-
11 lat temu
|
|
LERNANTINO |
abmmichal |
rupcio |
Jak rozwiązać problem z nauką słówek na tablecie?
Funkcja bezpośredniego odtwarzania dżwięku przy powtórkach słówek
To tylko jeden przykład, nie liczyłem ile jest podobnych, bo nie o to do końca chodzi. Czepiam się? Być może, ale jeśli ktoś wytyka innym błędy, to wypadałoby sprawdzić, czy sam ich nie popełnia, szczególnie, kiedy robi to na forum. Jenak nikt idealny nie jest, ja też :)
DOBRZE: choćby | ŹLE: choć by, chodźby
"mi" nie piszemy z wielkiej litery
Wracając do samego przekazu, to jest w tym sporo racji, choćby to, że serwis faktycznie od długiego czasu stoi w miejscu, dlatego nie przedłużyłem jeszcze abonamentu. Prawdę mówiąc czekam na promocję, bo nie oszukujmy się, za cenę standardową to się nie opłaca. - 11 lat temu