Wspólne konwersacje Skype B1/Business english
6 lat temuostatnia aktywność: 4 lata temu
Cześć,
cenię sobie naukę z platformą e-tutor zwłaszcza w kwestii powtórek które jak na razie wykonuje codziennie od 107dni.
Jednak jak zapewne każdy z nas wie nie zapewnia ona w pełni dobrego treningu naszych umiejętności komunikacyjnych.
Przyczyną napisania tego posta jest fakt, że jak wielu trenerów podkreśla ważne jest aby często rozmawiać z drugą osobą bez względu na to czy popełniamy błędy czy nie. Drugą kwestią jest częstotliwość nauki - lepiej 10min codziennie niż 1,5h raz w tygodniu.
Tyle słowem wstępu a teraz konkrety :)
Poszukuje osoby do wspólnych konwersacji przez Skype
- rozmowy na dowolny temat, byle często (czasami nawet 5-10 min w stylu hi! how are you? i powrót do pracy :))
- poziom najlepiej min A2
- bez zbędnego umawiania się - jesteś online, ja jestem, łączymy się i startujemy
- możemy się również umówić na dłuższą pogawędkę na konkretny temat, może nawet związany z lekcją na e-tutorze
- mile widziane konwersacje w większej grupie
Obszary na których się znam:
- Kulturystyka, dietetyka, trening
- Sprzedaż, zarządzanie sprzedażą
- słownictwo BE
To co mogę zapewnić to konsekwencję i wytrwałość z mojej strony :)
Zapraszam do kontaktu.
Kuba
Cześć,
cenię sobie naukę z platformą e-tutor zwłaszcza w kwestii powtórek które jak na razie wykonuje codziennie od 107dni.
Jednak jak zapewne każdy z nas wie nie zapewnia ona w pełni dobrego treningu naszych umiejętności komunikacyjnych.
Przyczyną napisania tego posta jest fakt, że jak wielu trenerów podkreśla ważne jest aby często rozmawiać z drugą osobą bez względu na to czy popełniamy błędy czy nie. Drugą kwestią jest częstotliwość nauki - lepiej 10min codziennie niż 1,5h raz w tygodniu.
Tyle słowem wstępu a teraz konkrety :)
Poszukuje osoby do wspólnych konwersacji przez Skype
- rozmowy na dowolny temat, byle często (czasami nawet 5-10 min w stylu hi! how are you? i powrót do pracy :))
- poziom najlepiej min A2
- bez zbędnego umawiania się - jesteś online, ja jestem, łączymy się i startujemy
- możemy się również umówić na dłuższą pogawędkę na konkretny temat, może nawet związany z lekcją na e-tutorze
- mile widziane konwersacje w większej grupie
Obszary na których się znam:
- Kulturystyka, dietetyka, trening
- Sprzedaż, zarządzanie sprzedażą
- słownictwo BE
To co mogę zapewnić to konsekwencję i wytrwałość z mojej strony :)
Zapraszam do kontaktu.
Kuba
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.