T | trifoglio |
D | declerc |
tamarind17 - witam :) wreszcie ktoś po informatyce, ja dopiero na 1 roku studiów w tej specjalności:D
pozdrawiam i owocnej nauki :) - 13 lat temu |
|
TopMan - Kolego dam Ci osobista rade- premium na C1 to juz zdecydowanie za pozno :(
Bledy jakie do tej pory popelniasz beda bardzo trudne do wyeliminowania. Premium jest najlepszy dla kursantow A2-B2, wtedy to przynosi najlepsze rezultaty. Powodzenia, - 13 lat temu |
+4 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | mateo_buk |
grazyna_te - Witam wszystkich. Wrocław. Jestem stara i świeżutka w angielskim:-)) Pierwszy kontakt z eTUTOR w 2008 roku - rozeszło się po kościach. Teraz mam prawie 45 lat i ambitny plan nauczenia się angielskiego. Wsparcie będzie mi baardzo potrzebne.
-
13 lat temu
|
+1 |
futbolowa |
quantum137 - Dzisiaj jechałem w pociągu wypełnionym po brzegi kibicami. Krzyczeli i śpiewali wniebogłosy od samej stacji London Bridge:) Pociąg przetrwał hehe
Witaj na tutorku! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
0 |
violino - Nie wiem, co to jest "W", ale forum polskiego Posctrossingu :)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
futbolowa - O proszę, tego bym akurat nie zgadła :))
W jak Wizaz.pl - stamtąd parę osób pojawia się tutaj. - 13 lat temu |
+1 |
A | anula_roki |
futbolowa - Włącz córeczkę do nauki :) Mój bratanek ma 4 lata i świetnie bawi się ze mną podczas nauki. Włączam ćwiczenia z obrazkami i mówię mu, żeby kolejno wskazywał np. jabłko, gruszkę, małpkę, świnkę. On pokazuje, lektor odczytuje nazwę w języku angielskim a mały za nim powtarza. Fakt, cofam się do podstaw, ale ogromną radość daje mi taka edukacyjna zabawa z maluchem.
-
13 lat temu
|
+2 |
futbolowa - Poza tym otrzymałam ostatnio do recenzji książkę 'Jak kreatywnie wspierać rozwój dziecka?', gdzie autorzy jeden z rozdziałów poświęcili właśnie nauce języków obcych i od tego czasu każdą niedzielę, którą spędzam z bratankiem wzbogacam o naukę angielskiego. Wiem, że taki mały umysł jest niezwykle chłonny, dobrze się przy tym bawi i może coś wynieść z godzin spędzonych z ciotką i jej angielskim :)
-
13 lat temu
|
+1 |
tamarind17 - witam i powodzenia w nauce :) dobry pomysł z tym, żeby uczyć się razem z córką , dzieci szybko wchłaniają wiedzę :D
-
13 lat temu
|
+1 |
serbio |
grazyna_te - Hej!! Witaj!! Też mam za sobą Callana (5 stage), Direct Method .... w Top English School we Wrocławiu ale oczywiście brak czasu uniemożliwiał mi systematyczną naukę. Mam nadzieję, że tutaj pójdzie lepiej czego i Tobie życzę.:-))
-
13 lat temu
|
+2 |
MarcoMarco |
gus |
DAD - Prywatne wiadomości jedynie wtedy, kiedy będziesz miała kogoś w "znajomych".
pozdrawiam - 13 lat temu |
|
agus903 |
H | homer88 |
zolzica |
yozeff |
serbio - Czołem Yozeff
Samozaparcie,sytematyczności,sumienność i chęć nauki(tylko się nie zrażać)a owoce nauki zaczniesz zbierać szybciej niż Ci się wydaje. Życzę powodzenia - 13 lat temu |
|
P | PiotrusC |
Kasicka |
sorayya |
sorayya - o! myślałam żeś zaginał w akcji. sama nie wiem jak to się stało z tym doktorem!!!
-
13 lat temu
|
+1 |
DoRi_OlGaAA |
Kasicka - Hej :) Mam identycznie jak Ty :P Chociaż ja bym filmu po angielsku jeszcze nie obejrzała ;) Pozdrawiam
-
13 lat temu
|
|
gosiats |
serbio - Witaj Gosiu :-) uzależniłem się i to na całego gdy powtórnie zabrałem się do nauki na etutorze.
Życzę powodzenia i wytrwałości. Nic nie stoi na przeszkodzie gdy rodzicą podsuniesz w/w stronkę i również popróbują się dobrze bawić przeglądając to i owo. Pozdrawiam. - 13 lat temu |
|
gosiats - Dziękuję :) Ja tez życzę powodzenia i wytrwałości i oczywiście sukcesów.
Na szczęście czasy gdy jeżdziłam z rodzicami na wczasy już dawno minęły ,teraz jeżdżę z własną rodziną :) Moja 5 letnia córka często ze mną zasiada i bawi się ćwiczeniami na pamięć. Pozdrawiam :) - 13 lat temu |
|
absolwentka - Super! Ja ze swoją siostrzenicą oglądam bajki po angielsku na you tube;) Pozdrawiam!
-
13 lat temu
|
|
blazejwiecha |
suchpio |
hotaru85 |
I | izolda666 |
DAD - Hej
Jaki stary wątek... ale sympatyczny :) WItaj u nas. Przyda nam się ktoś ze sporym doświadczeniem. Ucz się dalej z eT i pomagaj innym na forum i pytaniach językowych :) powodzenia - 12 lat temu |
+3 |
foxiii |
M | monaa12345 |
Orsola |
knorwid - Jakoś tak miło wiedzieć, że jest tu ktoś z tego samego miasta ;) Pozdrowienia!
-
11 lat temu
|
+1 |
jerzy_pozoga - Aha, aha...O, pyrki się zbierają ! A już niedługo będzie ich cały węborek. Serdecznie pozdrawiam wraz z życzeniami sukcesów w nauce na eTutorku.
-
11 lat temu
|
|
knorwid - Pyrlandia się ostatnio reklamuje w Irlandii. Można przy okazji powtórzyć słówka ;) http://youtu.be/ak0sUvzViO8
-
11 lat temu
|
+1 |
jintian |
colombo |
zorija - kto tak mówi o nauce po trzydziestce? nie słuchaj takich rzeczy!
Znacznie starsi są w stanie się nauczyć - poczytaj sobie wątek "nauka" na forum ,choćby ten https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/238779-Nauka_kilku_jezykow_obcych.html?unread pozdrawiam - 11 lat temu |
+4 |
jerzy_pozoga - Witaj Colombo,
A wg. zorija-..."im więcej języków się uczy, tym łatwiej wchodzą do głowy." Ja, dawno temu, miałem dodatkowo w szkole naukę Ruskiego i tylko Ruskiego. Ostatnio na ruskiej stronie uczyłem się angielskiego. Pismo ruskie dla mnie czytelne i zrozumiałe. Za granicą posługiwałem się znanymi mnie zwrotami arabskimi (ponad 1000) i nie miałem kłopotu. Życzę powodzenia i sukcesów w nauce na eTutorku, JKP. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
balldur - colombo a kto mówi takie rzeczy ? Podejrzewam, że ktoś kto nawet podstaw 1 języka dobrze nie zna :) Ludzie zazdroszczą często i nie chcą, żeby ktoś wybijał się ponad przeciętność. Jest odwrotnie moim zdaniem. Dobre opanowanie jednego języka bardzo pomaga przy nauce innego. Osobiście uczę się 3 języków i nauka języka angielskiego bardzo dużo mi daje przy języku hiszpańskim, tak samo polski często pomaga. Z resztą polski pomaga nawet czasami przy niemieckim :)
Ostatnio czytałem o języku węgierskim, który uchodzi za bardzo trudny w wymowie. I wnioski mam takie, że bardzo dobre opanowanie angielskich samogłosek i niemieckich umlautów sprawiłoby, że problemy z tą arcy-trudną wymową zniknęłyby :) - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+2 |
absolwentka - Witaj, masz plany takie jak ja odnośnie języków ;) Życzę owocnej nauki i pozdrawiam ;)
- 11 lat temu |
|
remco |
azagdan |
absolwentka - Welcome to the club ;) I love etutor too.
Thank you for your the wishes and good luck ;) - 11 lat temu |
+1 |
H | heili |
h3x |
Gość - Witam, nie wiem czy to ci odpowiada, to jest aplikacja na smartfona z systemem android.
https://www.etutor.pl/android/etutor/ https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/watek/351495-Aplikacja_mobilna_-_zainstaluj_i_ucz_sie_offline.html?unread Pozdrawiam. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
h3x - Mam iOS, także jak jest napisane w wątku o aplikacji będzie dopiero w przyszłym roku. Czekam z niecierpliwością!!
Dzięki bardzo mimo wszystko za odpowiedź:) - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
slawek4 - Ja mam iOS i od dwóch lat odrabiam lekcje ma moim iPhonie. Nie wiem po co Ci jakaś aplikacja. Wejdź na safari i wpisz adres etutora i powodzenia.
-
11 lat temu
|
|
L | luksz86 |
Fenixior |
justynakam |
karol.k - Witamy! :)
Rozpoczęcie kursu od początku to dobra decyzja - zawsze lepiej sobie wszystko powtórzyć i uporządkować wiedzę. Powodzenia w nauce! - 10 lat temu |
|
tamek - Do pracowników: eTutor: propagujcie takie podejście, tzn. rozpoczęcie nauki od początku. Również zaliczyłem test wstępny na poziom b1, ale po kilku lekcjach stwierdziłem, że powinienem się cofnąć. Zrobiłem to na poziom A2. w dalszym ciągu wychodzą mi różnego rodzaju braki. Dlatego wydaj mi się, że, niezależnie od poziomu, powinno się zaczynać eTutor od początku tj. od pierwszej lekcji poziomu A1.
pozdrawiam - 9 lat temu |
+1 |
misia02 |
karol.k - Ja mogę podpowiedzieć, że warto sobie naukę angielskiego zakotwiczyć w naszym dniu. Np. ucz się, gdy jesz kolację - przypuszczam, że coś wieczorem raczej jesz, więc możesz to połączyć np. z powtórkami :) Powodzenia!
-
10 lat temu
|
+1 |
justynakam - w takim razie ja zycze powodzenia...ja tez juz ktorys raz z koleii zaczynam...może to wlasnie ten moment:)
-
10 lat temu
zmieniany: 10 lat temu
|
|
slawek4 - Ja od pięciu lat jestem tutaj i jeszcze żadnego dnia nie opuściłem. Smartfon zastępuje komputer podczas wyjazdów. Powodzenia. eTutor to świetny program. Pozdrawiam. Slawek.
-
9 lat temu
|
+1 |
Dama522 |
loria |
R | robert87 |
soli |
tamek |
B | Barbara.m |
W | wwyzga |
Gość - To był jakiś wyjazd ze szkoły językowej, wyjazd głównie skierowany na naukę języka angielskiego?
-
9 lat temu
|
|
MirkaP - Cześć Wojtek, niedawno wróciłam z 2-tygodniowego kursu językowego w Anglii; potwierdzam, że to daje najlepszego "kopa" :) każdemu polecam, Anglicy bardzo mili, a nauczyciele angielskiego to już w ogóle; ogólnie przeżywałam duży stres jako najsłabsza w grupie, ale wszyscy bardzo mnie motywowali :)
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
|
M | Matsu |
B | badziunia |
aleksandra.rosiek - Pani Elżbieto, ogromne ukłony dla Pani za chęć nauki przy jednoczesnej opiece nad wnukami. Pozdrawiam serdecznie w imieniu całego Zespołu eTutor! :-)
-
9 lat temu
|
+1 |
badziunia - Bardzo dziękuję,i nie powiedziałam najważniejszego;od pierwszego "spotkania"zakochałam się w Tutorku i przy okazji w Diki,który jest dla mnie rewelacyjny.
-
9 lat temu
|
+1 |
A | alexaft |
C | chelsjesss |
S | strabelb |
chelsjesss - Hi Bartek :) I hope you'll enjoy your time on e-tutor. If you feel like talking to someone u can always send me a message.
-
9 lat temu
|
|
KateWBriget |
karol.k - Mamy nadzieję, że Ci się u nas spodoba :) Systematyczność do podstawa - życzymy powodzenia!
-
9 lat temu
|
|
EllaBi |
karol.k - Jeśli znasz dobrze niemiecki, to po jakimś czasie powinnaś zauważyć, że pewne rzeczy z angielskiego będą całkiem łatwo wchodzić do głowy :) Viel Spaß!
-
9 lat temu
|
|
89 zł zamiast 348 zł za roczny kurs języka angielskiego
Z jakiego powodu mam zablokowany business english?
Mam pytanie do moderatora. Czy 'Is this seat free?' w lekcji 25 (B1) jest sformułowane poprawnie?
🟠 [Wątek eTutora] [EN] Tydzień tematyczny: ⚖️ Prawo. All rise!
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. - 13 lat temu
Jestem studentką I roku, na etutorze znalazłam się przez przypadek- w momencie pojawienia się groupona;) Uczę się angielskiego bo chcę komunikować się z innymi ludźmi na świecie. Po zakończeniu nauki w liceum wzięłam angielski w swoje ręce i przesiaduje tu już troszkę- uwielbiam połączenie nauki z multimedią.
Beata ;) - 13 lat temu
Mam na imię Agnieszka hahha jak widać. Skorzystałam również z groupon-a.
A dlaczego angielski? hmmm załamałam sie na wakacjach, niby z angielskim mam styczność od podstawówki, pózniej szkoła średnia studia i koniec, a niewiele wiem, stwierdziłam tak jak na wakacjach miałam problem z dogadaniem się z ludźmi w tym języku i postanowiłam podreperować swój angielski. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Aga. - 13 lat temu
Mam na imię Sławek. Swoją przygodę z e-tutorem rozpocząłem w we wrześniu 2014, z takim zamiarem nauki żeby swobodnie czytać, rozumieć i mówić w języku angielskim, ale zastanawiam się czy uda się to osiągnąć. A jak tobie idzie, twoja przygoda z angielskim. Jakie są twoje doświadczenia i odczucia. - 9 lat temu
Dlaczego chciałem e-tutor? Bo jest tu najwięcej możliwości (chyba) ale się uczę.
Od kiedy jestem w e-tutor? Jestem w e-tutor od grudnia 2015 czyli nie dawno. - 8 lat temu
SERDECZNIE POZDRAWIAM - 7 lat temu