Moja Opinia - etutor.pl
14 lat temuostatnia aktywność: 8 lat temu
Widziałem na forum wiele opinii, zarówno negatywnych i pozytywnych, również chciałbym dodać 5gr od siebie. Nie lubie spamować w tematach do tego nie przeznaczonych więc piszę nowy.
Moją opinię zawrę w postaci listy pozytywów i negatywów:
Prostota w nauce wymowy nowych słówek
++ Bardzo efektywny system powtórek dostosowany do indywidualnych potrzeb
++ Statystyki
+ Obszerny słownik, intuicyjny, szybki
+ Środowisko, otoczenie i "oprawa graficzna" w której się uczymy
+ Idealny dla początkujących i średnio zaawansowanych
+ support (Pako)
+ Obrazki, Fotolekcje, Dyktowanie
+ Lekcje, pokrywające się w 70% z działami z popularnych podręczników gimnazjalnych/licealnych
+ Prostota sprawdzania słów w diki poprzez dwukrotne kliknięcie na słowie ( w obrębie etutor.pl )
++ Cena
-- Obrazki, Fotolekcje, Dyktowanie stają się bezwartościowe już nawet dla średnio zaawansowanych.
- Sposób zapisywania list słówek
- Brak możliwości pisania prywatnych wiadomości do innych użytkowników
- Brak Aktualności, newsów ze zmianami, sprawia to wrażenie, że etutor nie rozwija się. Informowanie o dodaniu kolejnych 5 obrazków do diki wcale nie jest zbyteczne, lepiej informować użytkowników o zmianach! Dodam, że strona na Facebook-u jest po to, żeby o takich zmianach informować, daily!
Najnowsze wiadomości
Pytania językowe
5 czerwca 2010
Podcasty do nauki angielskiego
6 kwietnia 2010
eTutor.pl na Facebooku
29 stycznia 2010
Wesołych Świąt!
23 grudnia 2009
Twórz własne listy słówek
13 grudnia 2009
- Osoby znające angielski na sporym/wysokim poziomie skorzystają jedynie z powtórek.
--- Brak angielskiego wytłumaczenia słówek, polskie tłumaczenie (moim zdaniem) nie wystarcza, jest nieprecyzyjne, etutor po części nadrabia to sporą ilością przykładów zdań, lecz na razie jest ich zbyt mało, już "companiony szkolne" przeganiają etutor w tym aspekcie.
Widziałem na forum wiele opinii, zarówno negatywnych i pozytywnych, również chciałbym dodać 5gr od siebie. Nie lubie spamować w tematach do tego nie przeznaczonych więc piszę nowy.
Moją opinię zawrę w postaci listy pozytywów i negatywów:
Prostota w nauce wymowy nowych słówek
++ Bardzo efektywny system powtórek dostosowany do indywidualnych potrzeb
++ Statystyki
+ Obszerny słownik, intuicyjny, szybki
+ Środowisko, otoczenie i "oprawa graficzna" w której się uczymy
+ Idealny dla początkujących i średnio zaawansowanych
+ support (Pako)
+ Obrazki, Fotolekcje, Dyktowanie
+ Lekcje, pokrywające się w 70% z działami z popularnych podręczników gimnazjalnych/licealnych
+ Prostota sprawdzania słów w diki poprzez dwukrotne kliknięcie na słowie ( w obrębie etutor.pl )
++ Cena
-- Obrazki, Fotolekcje, Dyktowanie stają się bezwartościowe już nawet dla średnio zaawansowanych.
- Sposób zapisywania list słówek
- Brak możliwości pisania prywatnych wiadomości do innych użytkowników
- Brak Aktualności, newsów ze zmianami, sprawia to wrażenie, że etutor nie rozwija się. Informowanie o dodaniu kolejnych 5 obrazków do diki wcale nie jest zbyteczne, lepiej informować użytkowników o zmianach! Dodam, że strona na Facebook-u jest po to, żeby o takich zmianach informować, daily!
Najnowsze wiadomości
Pytania językowe
5 czerwca 2010
Podcasty do nauki angielskiego
6 kwietnia 2010
eTutor.pl na Facebooku
29 stycznia 2010
Wesołych Świąt!
23 grudnia 2009
Twórz własne listy słówek
13 grudnia 2009
- Osoby znające angielski na sporym/wysokim poziomie skorzystają jedynie z powtórek.
--- Brak angielskiego wytłumaczenia słówek, polskie tłumaczenie (moim zdaniem) nie wystarcza, jest nieprecyzyjne, etutor po części nadrabia to sporą ilością przykładów zdań, lecz na razie jest ich zbyt mało, już "companiony szkolne" przeganiają etutor w tym aspekcie.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.