Ostrowski7 |
P | patrycja.kar |
swirex - Zgadzam się z Panią patrycja.kar. Najbardziej przydałaby się opieka np. kogoś z wyższym poziomem znajomości języka. Aby zwracał uwagę na popełniane błędy w pisowni tekstów. A i może mógłby uczestniczyć na czacie np. w Kawiarni, aby była możliwość nabierania doświadczenia w rozmowie bo praktyka czyni mistrza ;-)
-
11 lat temu
|
+4 |
barwa.jesienna - Był pakiet premium, wycofany w listopadzie czy grudniu 2013. Kosztował około 400 zł na 3 miesiące. Nauczycielki sprawdzały writingi i nagrania czytanek, a przy okazji wypadało być systematycznym. Z jakiegoś powodu eTutorowi ten pakiet nie leżał. Szkoda, korzystałam z tego. Podciągnęłam się w pisaniu i nauczyłam się w miarę płynnie czytać.
-
11 lat temu
|
+2 |
a.kosmal - @barwa.jesienna, kurs eTutor Premium został wycofany po analizie zainteresowania nim samych kursantów - niestety, było ono zbyt małe, byśmy mogli taki pakiet utrzymywać.
Pozdrawiamy, eTutor.pl - 11 lat temu |
|
barwa.jesienna - No, proszę, a tyle osób żałuje, że go nie ma, a nawet chce i domaga się, żeby był;) I oto okazuje się, że mało kto z tego korzystał (kasa?). Opłacałam go w sumie chyba 2 lata, a przerwałam, gdy zaczęłam uczyć się także poza etutkiem. Z dwoma kursami nie dałabym rady wyrobić się czasowo. W każdym razie swojej kasy nie żałuję - mi ten pakiet pomógł.
-
11 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | patrycja.kar |
Ewelina79 |
zorija - ja się podpisuję oboma rękami pod tym co napisałaś- to jest znakomita platforma językowa! A co forum- to nigdzie indziej nie ma tak wielu osób chętnych do pomocy- a przy tym jest ono takie osobiste,prawie portal społecznościowy,dużo wiemy o innych użytkownikach - dla mnie to właściwie znajomi! pozdrawiam
-
11 lat temu
|
+1 |
R | Rohdar |
BWegierka |
baassiam |
colombo |
jacek811 |
malkor8 |
baassiam - No widzisz, a ja to uznaję akurat jako plus. Tak się składa, że lubię bardzo porządek i gdy uczę się nowej kategorii - zapisuję sobie to w odpowiednim miejscu na komputerze. Dzięki temu wiem, gdzie później szukać. :)
-
11 lat temu
|
+1 |
chinyere |
Prosimy o pomoc w projektowaniu zmian w dziale Forum i Pytań Językowych!
Pozdrawiam! :) - 11 lat temu