[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
13 lat temuostatnia aktywność: 2 lata temu
Witam,
jak łatwo zauważyć (chociażby na ranking 'najaktywniejszych użytkowników') jest nas coraz więcej...
Tak więc powstał pomysł by troszkę lepiej się poznać :-)
Prośba do użytkowników o napisanie kilku słów o sobie np.
dlaczego etutor.pl, skąd jesteście, jak długo uczycie się angielskiego, jakie cele w związku z rejestracją na tym portalu, etc ...
A więc zacznę jako pierwszy:
Portal etutor.pl intrygował mnie od dosyć dawna, ale brak mobilizacji i dostatecznej motywacji powodował że nie rejestrowałem się dopóki, dopóty pojawiła się oferta na grouponie :P (reklama dźwignią handlu), a więc stało się, dołączyłem do grona userów etutor.pl. Jestem z Łodzi (studia/praca/rodzina) i nie ukrywam, że chciałbym w końcu umiejętnie komunikować się za pomocą języka angielskiego, w razie pytań i wątpliwości liczę na Wasze bezcenne wskazówki.
serdecznie pozdrawiam
Radek
Witam,
jak łatwo zauważyć (chociażby na ranking 'najaktywniejszych użytkowników') jest nas coraz więcej...
Tak więc powstał pomysł by troszkę lepiej się poznać :-)
Prośba do użytkowników o napisanie kilku słów o sobie np.
dlaczego etutor.pl, skąd jesteście, jak długo uczycie się angielskiego, jakie cele w związku z rejestracją na tym portalu, etc ...
A więc zacznę jako pierwszy:
Portal etutor.pl intrygował mnie od dosyć dawna, ale brak mobilizacji i dostatecznej motywacji powodował że nie rejestrowałem się dopóki, dopóty pojawiła się oferta na grouponie :P (reklama dźwignią handlu), a więc stało się, dołączyłem do grona userów etutor.pl. Jestem z Łodzi (studia/praca/rodzina) i nie ukrywam, że chciałbym w końcu umiejętnie komunikować się za pomocą języka angielskiego, w razie pytań i wątpliwości liczę na Wasze bezcenne wskazówki.
serdecznie pozdrawiam
Radek
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. - 13 lat temu
Jestem studentką I roku, na etutorze znalazłam się przez przypadek- w momencie pojawienia się groupona;) Uczę się angielskiego bo chcę komunikować się z innymi ludźmi na świecie. Po zakończeniu nauki w liceum wzięłam angielski w swoje ręce i przesiaduje tu już troszkę- uwielbiam połączenie nauki z multimedią.
Beata ;) - 13 lat temu
Mam na imię Agnieszka hahha jak widać. Skorzystałam również z groupon-a.
A dlaczego angielski? hmmm załamałam sie na wakacjach, niby z angielskim mam styczność od podstawówki, pózniej szkoła średnia studia i koniec, a niewiele wiem, stwierdziłam tak jak na wakacjach miałam problem z dogadaniem się z ludźmi w tym języku i postanowiłam podreperować swój angielski. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Aga. - 13 lat temu
Mam na imię Sławek. Swoją przygodę z e-tutorem rozpocząłem w we wrześniu 2014, z takim zamiarem nauki żeby swobodnie czytać, rozumieć i mówić w języku angielskim, ale zastanawiam się czy uda się to osiągnąć. A jak tobie idzie, twoja przygoda z angielskim. Jakie są twoje doświadczenia i odczucia. - 9 lat temu
Dlaczego chciałem e-tutor? Bo jest tu najwięcej możliwości (chyba) ale się uczę.
Od kiedy jestem w e-tutor? Jestem w e-tutor od grudnia 2015 czyli nie dawno. - 8 lat temu
SERDECZNIE POZDRAWIAM - 7 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.