M | MrKeysyr |
hilbert |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Rycerz30 |
jerzy_pozoga |
B | BATMAN30 |
DAD - 100 lekcji w dwa miesiące... wow. NO to jedziesz z "koksem" równo. Ciekawi mnie czy znasz ten materiał, czy po prostu lecisz byle zaliczyć, aby zdobyć range jak to napisałeś.
W innym temacie napisałeś że spędzasz 2-3h dziennie na etutor. W takim tempie musiałbyś robić już tysiące powtórek dziennie, a dodając codzienną partię materiału z lekcji nie starczyłoby Ci czasu. Oczywiscie moja dedukcja może być błędna... NIe znalazłem ani jednego nagrania, więc chyba masz je "ukryte". - 12 lat temu |
+6 |
DAD - cd..
Tak na koniec informacyjnie. Masz kilka prac pisemnych sprawdzonych. Nie wspominając juz że można zaakceptowac odpowiedź, to należałoby najnormalniej na świecie napisać zwykłe suche dziękuję. Po to, aby osoba która ci sprawdza tekst, widziała że ciebie to w ogole obchodzi. W pytaniach językowych które zadajesz tez nigdy nie podziękowałeś za udzieloną odpowiedz, ani nie skomentowałeś jej udzielenia czy cie ona satysfakcjonuje... Gratuluję determinacji i tempa nauki. Podziel się z nami sposobem nauki. Jak przerobić tak duży materiał w 2 miesiące? Każdy z nas szuka właściwej drogi. Pozdrawiam. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+6 |
B | BATMAN30 |
DAD - Dziękuję za odpowiedź. Mimo wszystko ciężko mi sobie wyobrazić że w dwa miesiące przerabiam całość. Bo to 50 lekcji w 30 dni.
Gratuluje determinacji. pozdrawiam - 12 lat temu |
+1 |
Ewelina79 - A ja nie jestem w stanie sobie wyobrazić wykonania 3500 powtórek na dzień, choćby nie wiem jakby mózg był dotleniony ;) Ja kiedy mam 300 powtórek to widzę, że powtarzanie po pewnym czasie zbyt dużej ilości materiału po prostu męczy i jest nieefektywne, dlatego staram się nie mieć więcej niż 100 powtórek. Ale już w zupełności nie jestem w stanie pojąć jak można mieć 18 000 słów dodanych po przerobieniu poziomu A1 i A2 w ciągu 2 miesięcy.
-
12 lat temu
|
+1 |
B | BATMAN30 |
B | BATMAN30 |
Ewelina79 - A kto tak twierdzi i na jakiej podstawie, że powinnam robić 600-800 powtórek dziennie żebym w jakimś stopniu opanowała materiał?
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
|
olasowa |
Czy powinnam kliknąć dane słówko, aby zobaczyć jego "inne" znaczenia?