T | tonic987654tele |
? | Gość |
tonic987654tele - dzięki szczerze mówiąc bardzo mi ulżyło .Chcę się nauczyć ale nie zwariować-dzięki.
-
11 lat temu
|
+1 |
motylica113 - bardzo dziękuję tonic987654tele za zamieszczenie tego pytania - bo ja po 1 lekcji mam sajgon ponad setkę słów i zwrotów i już mnie to lekko osłabiło - sam czas aby to przejść jest ogromny a sskorupski dzięki za odpowiedź i takie dodatkowe pytanko - czy te zwroty dodatkowe obok podstawowych jeżeli ich nie dodam teraz później się będą powtarzać? czy jak teraz ich nie dodam to juz później nie będzie takiej opcji??
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
? | Gość |
motylica113 - Dzięki tak w tym słowniku widziałam że jest taka opcja jak wyłączenie z powtórek ale przyznam się że obawiałam się to kliknąć - bo myślałam że mi to zniknie całkiem i będę musiała szukać na nowo - czy to oznacza że jak kliknę na wyłącz z powtórek to te zwroty będą ale nieaktywne i mogę je w każdej chwili na nowo dodać/uaktywnić w powtórkach? z góry dziękuję za odpowiedź
-
11 lat temu
|
+1 |
ipon |
quantum137 |
chciałabym wiedzieć co oznacza słowo certainly?
Jak mogę spowodować żeby jakieś słowo (zdanie) przestało mi się pokazywać w ramach powtórek?
Skrót klawiaturowy prowadzący do słownika Diki
czy she wymawiamy jesli mowimy do kobiety a hi jesli mowimy do meszczyzny?
Czy mogę zmienić odpowiedź przy powtórce po jej zatwierdzeniu enterem?
Jak włączyć "Element wyłączony z powtórek"? (taki wyłączony natychmiast po dodaniu)