Czy mogę zmienić odpowiedź przy powtórce po jej zatwierdzeniu enterem?
7 lat temuostatnia aktywność: 7 lat temu
Czy po zatwierdzeniu enterem odpowiedzi podczas wykonywania powtórek jest możliwość jej zmiany (czasami zdaży mi się literówka, której nie zauważyłem)? W przypadku literówki, nawet gdy zaznacze dane słówko jako takie które dobrze znam, system nie zalicza mi tego słówka i muszę je powtarzać jeszcze raz... Czy jest jakiś sposób aby to zmienić ?
Czy po zatwierdzeniu enterem odpowiedzi podczas wykonywania powtórek jest możliwość jej zmiany (czasami zdaży mi się literówka, której nie zauważyłem)? W przypadku literówki, nawet gdy zaznacze dane słówko jako takie które dobrze znam, system nie zalicza mi tego słówka i muszę je powtarzać jeszcze raz... Czy jest jakiś sposób aby to zmienić ?
Kiedy pierwszy raz naciskamy enter, aby potwierdzić wpisany element, system nie nalicza jeszcze oceny, tylko podświetla ewentualny błąd. Wtedy, np. w sytuacji, gdy zdarzy nam się literówka, wystarczy klawiszem "4" lub kursorem zaznaczyć odpowiedź "Świetnie" i taka też zostanie przyporządkowana dla danego elementu :)
Pozdrawiam.
Po jednokrotnym kliknięciu "ENTER" możesz kliknąć na niego drugi raz zatwierdzając ocenę daną przez serwis lub dać ocenę według własnej opinii klikając klawisze od 1-4 (1- źle, 4- bardzo dobrze). Do tego jeśli wpisujesz jakieś słówko z powtórek klikając "]" możesz sprawdzić poprosić o podpowiedz, jedna podpowiedź "obniża" ocenę o 1 pkt
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.