ZALOGUJ SIĘ

Powtórki - zmiana wyświetlania błędnej odpowiedzi

10 lat temuostatnia aktywność: 10 lat temu
Jak Wam się podoba wprowadzona dzisiaj zmiana sposobu wyświetlania błędnej odpowiedzi z wyraźnej czerwonej na zamgloną różową ?

Dla mnie jest dużym utrudnieniem z uwagi na wadę wzroku. Muszę długo wpatrywać się w ten rozmyty różowy tekst, aby znaleźć błąd. Poprzednio nie miałam takiego problemu. Ta zmiana ograniczy czas mojej efektywnej nauki w zamian za wpatrywanie się w różową plamę :/

Pozdrawiam
S
sharky1w
PawelStroz - Dostaliśmy dużo zgłoszeń, że mniej widoczny błędny zapis nie jest jednak dobrym pomysłem, wiec postanowiliśmy, że wrócimy chwilowo do poprzedniej wersji i popracujemy jeszcze nad tym. - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu
sharky1w - Dziękuję bardzo za przywrócenie lepszej widoczności błędnej odpowiedzi. Serdecznie pozdrawiam :) - 10 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Myślę, że chodziło o to, by nie skupiać się na błędach, a na poprawnej odpowiedzi. W ten sposób za każdym razem widzimy wyraźniej tylko poprawną odpowiedź, co pomoże lepiej ją utrwalić. Ale jeżeli ktoś musi wiedzieć jaki popełnił błąd, to wtedy faktycznie ta zmiana może być problematyczna. Mi się osobiście podoba.
G
grzymko2e
10 lat temuzmieniany: 10 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.