K | KBPL |
aleksandra.rosiek |
KBPL - Nie chodzi mi o zmianę "tu, teraz, zaraz". Zmiana dźwięku, jego podmienienie, to raczej drobiazg. I naprawdę nie trzeba tego "planować". Jeśli większość zainteresowanych byłaby za zasugerowaną przeze mnie zmianą to nie widzę powodu dlaczego by ktoś z serwisu miał się upierać że ma pozostać tak jak jest teraz. I dlatego też zwróciłem się o opinię innych użytkowników. Ale bardzo dobrze że taka opcja wyłączenia tych głośnych dźwięków jest i pewnie, jeśli nic się nie zmieni, z tego skorzystam.
-
6 lat temu
zmieniany: 6 lat temu
|
|
KBPL - Niestety, jak widać, to forum nie cieszy się popularnością. Więc zadawanie pytań o cokolwiek mija się chyba z celem. Z drugiej strony może to dobrze, że użytkownicy zajmują się, jak sądzę, najważniejszym, czyli nauką. A ten dźwięk, który wyłączyłem, będę obstawał przy swoim, jest za głośny i dlatego irytujący. Z pewnością nie tylko dla mnie.
-
6 lat temu
|
|
loen - Zgodzę się - są tacy, którzy zwracają uwagę na takie szczegóły i pomaga im modyfikacja ich w samej nauce. Moim zdaniem sugestia jak najbardziej na miejscu i i godna rozważenia. Sam to zauważyłem, nie przeszkadza to tak bardzo, lecz jeśli byłaby możliwość zmiany, to z miejsca skorzystałbym. Dodam jeszcze, że nie wierzę, że byłoby problemem zważając na możliwości programowe serwisu (jakoś jego wykonania bije na głowę wiele stron - w prostocie i funkcjonalności) ani wprowadzenie możliwości zmiany natężenia dźwięków, ani tym bardziej podmiana plików.
-
6 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
abmmichal |
piotr.grela - Dzieki Michal za zyczenia. Ja szczerze mowiac nie za bardzo przepadam za grami jezykowymi ale widze jak moja Kasia uczy sie z obrazkow i gra w wisielca. Denerwuje, mnie ze moja step-daughter nie uczy sie na Etutorze tylko siedzi na snapczacie :-/ A co do obrazkow, wydaje mi sie, ze latwiej byloby zapamietac mi mniej znane slowko lub kolokacje gdyby by do niego byl dolaczony jakis obrazek, chodzi o kwestie wizualizacji...
-
6 lat temu
|
+1 |
Propozycja zmiany w ćwiczeniu Obrazki - nauka ze słuchu (Pictures - listening comprehension)
Aplikacja mobilna - zainstaluj i ucz się offline
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków