japonskiwachlarz |
? | Gość |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
patryktt21 |
wew21 - Świetna aplikacja, na to właśnie czekałem! Dziękuję :)
Dobrze by było jak by z czasem byly wyświetlane również notatki w powtórkach :) - 11 lat temu |
+2 |
M | mrocznymis |
japonskiwachlarz - Tak, aplikacja dla systemu iOS również zostanie stworzona. Na razie nie jesteśmy w stanie podać daty premiery, ale najprawdopodobniej nastąpi to już w przyszłym roku kalendarzowym. Będziemy Was na bieżąco informować o naszych planach. Pozdrawiamy :)
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+2 |
kingamusic |
japonskiwachlarz - Aplikacja będzie rozwijana stopniowo. Na razie zależało nam na zapewnieniu możliwości korzystania z powtórek w trybie offline. Z czasem jednak planujemy tak rozbudować aplikację, aby za jej pomocą możliwe było korzystanie z jak największej liczby elementów kursu.
-
11 lat temu
|
|
ennolava - Zainstalowałam aplikację i uczę się teraz słówek mobilnie - już kilka miesięcy z Wami. Ale również bardzo dotkliwie odczuwam brak możliwości przerabiania lekcji, czy będzie taka możliwość?
- 9 lat temu |
|
M | MMyga |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za zgłoszenie problemów. Postaramy się poprawić przewijanie ekranu w powtórkach. Dziękujemy również za sugestie wdrożenia możliwości wpisywania odpowiedzi w powtórkach oraz dodawania słówek ze słownika - postaramy się je wprowadzić w przyszłości.
-
11 lat temu
|
+1 |
O | okm18 |
wew21 - Rzeczywiście, dopiero teraz zauważyłem, że nie zgadzają się statystyki... W ogole to dziwne, bo miałem dziś około 170 powtórek z czego wszystkie zrobiłem na telefonie, a teraz jak patrzę na statystyki na laptopie wyświetla się, że wykonałem 40 powtórek. Da się to jakoś naprawić?
-
11 lat temu
|
+2 |
a.kosmal - @MMyga, @okm18, bardzo dziękujemy za wszystkie uwagi. Zostały one przekazane do wiadmości osób odpowiedzilnych za tworzenie i funkcjonowanie aplikacji mobilnej, także dziękujemy za pomoc w jej doskonaleniu ;-)
-
11 lat temu
|
+2 |
M | MMyga |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za zgłoszenie problemu. Postaramy się go poprawić tak szybko, jak to możliwe. Pozdrawiamy :)
-
11 lat temu
|
+1 |
japonskiwachlarz |
Haku92 |
japonskiwachlarz - Nie ma możliwości korzystania z eTutor w inny sposób. Niestety, nie mamy możliwości ani planów tworzenia rozwiązania na Kindle. Active Content jest na razie w fazie beta, a liczba użytkowników korzystających z czytnika do nauki jest znikoma.
Przepraszamy i pozdrawiamy. - 11 lat temu |
|
piotr.grela - Kindle Fire i Kindle HD dziala na bazie androida ale w zasadzie ma zablokowane pobieranie aplikacji nie z Amazon.com. Gdy pobierzemy ze strony www.1mobile.com specjalna aplikacje to mozna pobierac czesc aplikacji androidowych. Udalo mi sie zainstalowac na Kindle w ten sposob slownik diki.pl ale nie znalazlem aplikacji etutor.pl. Aby w pelni cieszyc sie z androida na Kindleku nalezy go zrootowac ;-)
Nowy Kindel HDX ma rowiniez ograniczenia co do pobierania applikacji obcych np. z google.play - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
? | Gość |
marryd - A co przemawia przeciwko opcji wpisywania odpowiedzi w miejsce dotychczasowego braku takiej możliwości? Przecież to byłaby dodatkowa opcja, która znacznie zwiększyłaby możliwości nauki o ćwiczenie pisowni, która w języku angielskim nie jest wcale taka oczywista.
-
11 lat temu
|
+3 |
M | MMyga |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za uwagi. W kolejnych wersjach aplikacji postaramy się naprawić te problemy. Pozdrawiamy :)
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
M | moh |
japonskiwachlarz - Czy możemy prosić Cię o podanie modelu telefonu i wersji zainstalowanego na nim systemu Android? Postaramy się dociec przyczyny nieprawidłowego działania aplikacji po podłączeniu słuchawek. Pozdrawiamy :)
-
11 lat temu
|
|
M | maxkarim |
H | Haven |
okm18 - Witam
Na moim telefonie z Androidem w wersji 4.1.2 i najnowszą wersją aplikacji (pomarańczowa ikonka z białym e), a więc dokładnie taka sama konfiguracja jak u Ciebie, nie zauważyłem żadnego z problemów jakie opisałeś. Pozdrawiam - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
Haven - Dzięki,to coś u mnie musi być nie tak, tylko nie wiem dlaczego nie mam możliwości przeglądania powtórek i mam brak synchronizacji dialogów na telefonie.
-
11 lat temu
|
|
japonskiwachlarz - W chwili obecnej nie ma już możliwości przeglądania powtórek w trybie offline w aplikacji mobilnej. Pozdrawiamy :)
-
11 lat temu
|
|
M | maxkarim |
japonskiwachlarz - zostało wprowadzone ograniczenie na liczbę powtórek, jakie mogą zostać jednorazowo pobrane. Po wykonaniu 500 powtórek i ponownej synchronizacji, pozostałe powtórki zostaną pobrane do aplikacji. Pozdrawiamy
-
11 lat temu
|
+2 |
StanleyN |
B | barwa.jesienna |
? | Gość |
maxikaz - U mnie także nie działa. Mam nadzieje, że szybko uporają się z problemem.
Pozdrawiam. - 11 lat temu |
+1 |
a.kosmal Pracownik eTutor |
B | barwa.jesienna |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za sugestię. Postaramy się uwzględnić to przy tworzeniu poprawek w aplikacji. Pozdrawiamy! :)
-
11 lat temu
|
+2 |
piotr.grela |
japonskiwachlarz - Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że możemy Ci pomóc w nauce angielskiego :)
Co do Twoich uwag: 1) prosilibyśmy bardzo przesłanie przykładów takich słów/zwrotów, które kiedyś były "odsłuchiwalne", a teraz już nie są na [...]@etutor.pl - przyjrzymy się temu bliżej 2) postaramy się wprowadzić dodatkowe oznaczenia (zgodnie z tym, co wspomniała wyżej @barwa.jesienna) 3) słówka w aplikacji są powiązane ze słownikiem Diki - jeśli tam nie ma przykładowych zdań, to nie pojawią się one również w aplikacji. Staramy się uzupełniać słownik o nowe elementy. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
japonskiwachlarz - .
4) prywatnie przyznam, że podzielam to marzenie :) Niestety, jesteśmy tak przytłoczeni bieżącymi projektami, że funkcjonalności tego typu nie są w chwili obencej możliwe do zrealizowania. Mam nadzieję, że w przyszłości uda nam się podjąć takiego zadania Pozdrawiamy serdecznie! - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+2 |
piotr.grela |
japonskiwachlarz - Nagrania do słownika są wykonywane raz na kilka lub kilkanaście tygodni - z tego względu mogą pojawić się braki w nagraniach. Postaramy się jednak uzupełnić nagrania w nadchodzących miesiącach.
W chwili obecnej nie planujemy nawiązania współpracy z twórcami czytników - przepraszamy. - 11 lat temu |
+1 |
J | jaroslawjuda |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za informację. W najbliższych tygodniach postaramy się umieścić nową wersję aplikacji w Google Play.
Przepraszamy za powstałe utrudnienia. - 10 lat temu |
|
A | aneczkapoziomka |
japonskiwachlarz - Niestety, w chwili obecnej nie znamy daty publikacji aplikacji dla iOS. Pozostaje ona w sferze planów, które czekają na decyzję o akceptacji w celu wdrożenia - nie zostały rozpoczęte prace nad jej utworzeniem.
-
10 lat temu
zmieniany: 10 lat temu
|
|
L | ladylikeluke |
japonskiwachlarz - Niestety, nie planujemy w chwili obecnej aplikacji eTutor dla Windows Phone. W planach jest jednak aplikacja słownika Diki.
-
10 lat temu
|
+1 |
B | barwa.jesienna |
piotr.grela |
barwa.jesienna - Piotrowi dziękuję za podpowiedź :) W ten sposób znów jestem szczęśliwym użytkownikiem starej wersji.
Też miałam obawy, ale wolę zakuwać słówka z komórki niż tkwić przy komputerze, a ta nowa wersja jest nie do przyjęcia moim zdaniem. - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu |
+2 |
renata_k - Starsza wersja aplikacji któregoś dnia przestanie zupełnie działać, ponieważ nie będziemy jej już wspierać. Nad nową wersją cały czas pracujemy i z czasem będą dodawane do niej nowe funkcje. Zachęcamy zatem do przesyłania swoich sugestii, co powinno się w niej znaleźć.
Oprócz tego sama strona internetowa jest przystosowywana do tego, by można było, w miarę możliwości bez przeszkód, korzystać z niej na urządzeniach mobilnych (w szczególności na tabletach, ale także na telefonach). - 10 lat temu |
+1 |
piotr.grela - Z calym szacunkiem dla programistow i tworcow Etutora. Starej wersji aplikacji etutora nic brakowalo byla doskonala! Po co zmieniac cos co bylo dobre i dobrze dzialo?
Nowa wersja nie jest ani ladna ani uzyteczna jednym slowem jest do d... Ta wersja powinna jeszcze byc dostepna tylko dla testerow. To chyba najwiekszy niewypal Etutora, chcecie firme doprowadzic do bankructwa? Pewnie, ze moge korzystac z Etutora z poziomu przegladarki, tylko, ze po godzinie 17.00 nawet polaczenie 4G mocno mi zamula w Londynie. - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu |
+2 |
barwa.jesienna - Mam nadzieje, że do czasu, gdy stara wersja przestanie działać, nowa dorówna starej, tzn. nagranie hasła będzie się odtwarzało automatycznie i będzie dostępny podgląd notatek. Te braki nowej wersji całkowicie ją przekreślają w moim odczuciu.
Proszę zrozumieć, że powtórzenie 100-200 elementów z kilkunastu tysięcy w bazie, w sytuacji gdy tyle jest wyrazów bliskoznacznych, gdy polskie tłumaczenie nie zawsze wiernie oddaje sens, gdy nic nie wiadomo o kolokacjach, bez notatek nierzadko jest mało wartą, ale czasochłonną zgadywanką. Nie wyobrażam sobie powtórek na komórce ze strony internetowej, np. w trakcie spaceru z psem - aż tak umartwiać się nauką języka nie będę. - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu |
+2 |
mamariuszm - też znów zainstalowałem starą wersję -dzięki za namiar ....też pisałem wielokrotnie ze nowa to niestety nie w pełni użyteczne narzędzie [ chyba wszystko już zostało opisane ] szkoda iż zanim wprowadzi się nową wersję nie pomyśli się o sprawdzonych funkcjonalnościach typu automatyczne odwracanie ekranu w zależności od położenia urządzenia czy też automatyczne odtwarzanie wymowy ...niestety klikanie za każdym razem by odtworzyć dźwięk to szczyt marnotrawstwa czasu a o to chodzi by słyszeć wymowę przy powtórkach - od wprowadzenia nowej wersji zawiesiłem powtórki na telefonie / tablecie za pomocą aplikacji np w pociągu itp [ off-line ]- super że jeszcze można było dorwać starą wersję ....
-
10 lat temu
|
|
hotaru85 |
renata_k - Wycofujemy wersję m.etutor, ponieważ dążymy do tego, aby standardowa strona była tak przystosowana, aby można było z niej wygodnie korzystać na telefonach. To pozwala nam się skupić na jednej stronie, nie na dwóch :)
Pozdrawiam! - 10 lat temu |
|
O | okm18 |
renata_k - Dziękujemy za sugestie.
Obie funkcje, o których Pan wspomina, zostaną przez nas wprowadzone. Niestety nie jestem w stanie zagwarantować, że nastąpi to w przeciągu kilku dni, lecz z pewnością nie trzeba będzie na nie czekać kilka miesięcy :) Pozdrawiam! - 10 lat temu |
|
O | okm18 |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za zgłoszenie. Wprowadzimy odpowiednie zabezpieczenia, aby sytuacje tego typu nie miały miejsca. Serdecznie przepraszamy za powstałe problemy.
-
10 lat temu
|
|
piotr.grela |
renata_k - Panie Piotrze - ma Pan prawo być niezadowolony i wyrażać swoje zdanie na temat aplikacji, lecz bardzo proszę robić to w sposób kulturalny.
Pozdrawiam - 10 lat temu |
+1 |
japonskiwachlarz - Aktualizacja aplikacji pojawi się "na dniach". Będą w niej wyświetlane notatki i możliwość włączenia automatycznej wymowy słów w powtórkach. Serdecznie przepraszamy za przedłużone oczekiwanie na tę aktualizację - prace nad aplikacją słownika w ostatnich tygodniach spowolniły realizację projektu aplikacji eTutor.
-
10 lat temu
|
+2 |
pkomarek1 |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za zgłoszenie propozycji. Na razie nie mamy planów udostępnienia powtórek specjalnych w wersji mobilnej - najpierw chcemy zająć się udostępnianiem jak największej liczby elementów lekcji.
Pozdrawiamy! - 10 lat temu |
|
japonskiwachlarz - Taka możliwość istnieje we wspomnianych powtórkach specjalnych (Menu > Słówka > Powtórki specjalne)
-
10 lat temu
|
+1 |
pkomarek1 |
japonskiwachlarz - W tym tygodniu pojawi się aktualizacja aplikacji, która powinna usunąć problem.
Pozdrawiam! - 10 lat temu |
|
O | okm18 |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za sugestię. Nie planujemy wdrożenia rozwiązania, które wymagałoby korzystanie z gestów, ponieważ nie są one intuicyjne podczas korzystania z aplikacji. Gest przesuwania palca od lewej krawędzi ekranu jest domyślnie zarezerwowany dla wysuwanego podręcznego menu w aplikacjach Android (i korzystamy z tego w aplikacji).
Wiemy jednak, że musimy w jakiś sposób udostępnić treść pytania powtórki - dlatego też najpewniej skorzystamy z rozwiązania, które stosujemy w pełnej wersji serwisu (które zastosowaliśmy również w poprzedniej wersji aplikacji) i na ekranie z odpowiedzią wyświetlimy również treść pytania. Pozdrawiamy - 10 lat temu |
|
japonskiwachlarz |
pkomarek1 - a od jakiej wersji Android aplikacja działa? Jeżeli od 2.2.+ jak poprzednia wersja, to mam złą wiadomość. Nadal na moim telefonie z Androidem 2.2.1 nie działa, jak powinno: aplikacja się zainstaluje, nie ma żadnego komunikatu o ewentualnej niezgodności aplikacji z urządzeniem. Po zainstalowaniu uruchamiam, ale kiedy wprowadzę dane do logowania i nacisnę przycisk "zaloguj" - brak reakcji. Aplikacja "zamarza".
Zaraz pójdę zaktualizowat aplikację na tablecie i zobaczę, co tam się dzieje. Ale na razie - raczej jestem zawiedzony - 10 lat temu |
|
piotr.grela |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za sugestię. W miarę możliwości postaramy się udostępnić opcję redagowania notatek w aplikacji. Pozdrawiamy!
-
10 lat temu
|
|
piotr.grela - Na telefonie Android 4,5" aplikacja ta najnowsza wyglada i funkcjonuje wspaniale. Moze przydaloby sie aby byla troche szybsze dzialanie, przy przechodzenie pomiedzy fiszkami, powtorkami.
Na tablecie 7" juz aplikacja etutor.pl wizualnie troche nie pasuje ale jest niezle. Dobrze, ze mam na karcie pamieci stara wersje etutor. Bardziej mi pasuje moze sie do niej przyzwyczailem. Dwie rzeczy moim zdaniem zasluguja uwage: 1. Zdania i wyrazy angielskie powinny byc pisane wieksza czcionka, natomiast polskie tlumaczenie moglo by byc pisane mniejsza czcionka. 2. Czas spedzany off-line na powtorkach, tez jakis sposob powinien sie liczyc w rankingu uzytkownikow :-) - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu |
+1 |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za miłe słowa. Dokładnie teraz pracujemy nad przyspieszeniem aplikacji - zwłaszcza nad pobieraniem plików do trybu offline oraz nad zmianą języka w aplikacji.
Co do Twoich uwag: 1) Spróbujemy dodatkowo odróżnić treść przykładowych zdań od polskich tłumaczeń 2) Na razie kwestia statystyk trybu offline pozostaje otwarta, ponieważ chcemy wprowadzić w pierwszej kolejności inne usprawnienia. Ale dodaliśmy tę propozycję do plannera rozwoju - postaramy się ją przeanalizować i w miarę możliwości wdrożyć gdy tylko czas nam na to pozwoli. Pozdrawiamy! :) - 10 lat temu |
|
pkomarek1 - Ja też jestem za tym, żeby czas spędzony offline był wliczany w ranking. Często mi się zdarza, że na tablecie spędzam 2-3 i więcej godzin dziennie (w podróży), ale na pełnej stacjonarnej wersji mi ten czas brakuje i ranking spada...
-
10 lat temu
|
|
pkomarek1 |
japonskiwachlarz - Obecnie pracujemy nad usprawnieniem przełączania pomiędzy trybami online-offline. Będziemy starali się wyeliminować wspomniane przez Pana problemy. Niestety, usprawnienia te wiążą się z gruntowną zmianą kodu aplikacji i nie mogły zostać wprowadzone we wtorkowej aktualizacji. Programiści zaangażowani w projekt mobilny pracują jednak obecnie "Pełną parą".
Przepraszamy za nadal obserwowane problemy. Pozdrawiamy! - 10 lat temu |
+2 |
japonskiwachlarz |
pkomarek1 - No niestety, przejście z online do offline nadal nie działa poprawnie
Temat działania aplikacji na moim telefonie został rozwiązany w ten sposób, że teraz już aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem - naprawdę bardzo eleganckie rozwiązanie. Aż się chce korzystać... - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu |
|
soli |
P | PawelStroz |
Udostępnienie wersji 3.0 aplikacji eTutor Mobile Android
Jak sprawdza się wykonywanie powtórek na czytniku ebooków?
Etutor jest (jeszcze) najlepszym kursem angielskiego ale...
- 8 lat temu