srela |
remco |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
mniszka |
? | Gość |
mniszka - Być może jest to kwestia szybkości internetu. Poza tym mam zwykle dużo powtórek do ściągnięcia- około 300 i może to dlatego.
-
10 lat temu
zmieniany: 10 lat temu
|
|
? | Gość |
srela - Przy dzisiejszej prędkości internetu ten czynnik ma chyba najmniejsze znaczenie.;) Problemem pewnie jest sprzęt i... nierówne traktowanie. Wyszła nowa, 3 edycja apki mobilnej, ale na moim urządzeniu jest cały czas dwójka - Android 2.3. Bo tak jest łatwiej - pisać program nie kierując się parametrami zasobów sprzętowych, a ja nie zamierzam zmieniać sprzętu, by gonić programistów. Każdy ma swoje racje i ma do tego prawo.
-
10 lat temu
|
|
piotr.grela |
pako Pracownik eTutor |
srela - Jeśli chodzi o ułomność apki, to synchronizacja online-offline to najmniejszy problem. Bardziej dla mnie uciążliwe jest "mulenie" w trybie online i po tym "muleniu" pojawianie się informacji o gratulacjach z zakończonych powtórek, podczas gdy jestem w połowie pracy. I za chwilę znowu, i znowu... Po drugie jaką wersję obejmie aktualizacja, bo na moim urządzeniu dostępna jest tylko 2? Życzyłbym sobie móc zaktualizować apkę do wersji 3. Znając życie to pewnie "zakończony został proces wspierania starszych urządzeń..." A jeśli tak to pogratulować... tylko tyle.
-
10 lat temu
zmieniany: 10 lat temu
|
+2 |
Gdzie jest opcja powtorek offline w aplikacji