Witam czy jest jakas mozliwosc wylaczenia glosu przy przerabianiu powtorek na telefonie?
Nawet jak tel wyciszony to niestety glos jest. Niestety to problem gdy obok spi dziecko.
Mam aplikacje etutor ale duzo lepiej przerabia mi sie powtorki bezposrednio ze strony, tylko ten glos. :/
Witam czy jest jakas mozliwosc wylaczenia glosu przy przerabianiu powtorek na telefonie?
Nawet jak tel wyciszony to niestety glos jest. Niestety to problem gdy obok spi dziecko.
Mam aplikacje etutor ale duzo lepiej przerabia mi sie powtorki bezposrednio ze strony, tylko ten glos. :/
Uprzejmie informuję, że w takim przypadku najlepiej korzystać z aplikacji mobilnej eTutor. W ustawieniach aplikacji widnieje bowiem następująca opcja - "Multimedia w powtórkach". Należy wyłączyć tą opcję, aby dźwięki czy obrazki nie były pobierane wraz z powtórkami. Niestety, w przypadku korzystania ze strony eTutor.pl przy użyciu telefonu, nagrania wymowy słówek odtwarzane są niezależnie od ustawienia opcji "Odtwarzaj efekty dźwiękowe w ćwiczeniach". Dlatego też najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku jest korzystanie z aplikacji mobilnej.
Wątek został ponadto przeniesiony do działu Pytania - Korzystanie z eTutor.
Pozdrawiam :-)
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.