piotr.grela |
B | Bogusia1231 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
kktm |
Bogusia1231 - To , że przerasta mnie przerobienie wszystkich kursów to jedno, z drugiej strony, jak czegoś naprawdę chcę się nauczyć (zagadnienia gramatyczne) to muszę sięgać do innych materiałów....
-
5 lat temu
|
+1 |
karol.k - Ad. 6 Zapewniam, że wszystkie nasze wysiłki wkładamy w platformę - chcemy tworzyć najlepsze kursy online. Zapraszam w link poniżej, bo właśnie udostępniliśmy nowy, rozbudowany kurs Business English:
https://www.etutor.pl/blog/239/Zostan_rekinem_biznesu_-_nowy_kurs_eTutor_Business_English.html - 5 lat temu |
+2 |
abmmichal - Jednak kurs ten biznesowy jest za prosty. Fakt jego przebudowa dała niezależnie od powyższego dobre rezultaty.
-
5 lat temu
zmieniany: 5 lat temu
|
|
jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - After watching this, your brain will not be the same | Lara Boyd | TEDx Vancouver. www.youtube.com/watch?v=LNHBMFCzznE
-
5 lat temu
|
+1 |
piotr.grela - Thank you Jerzy. My brain is not the same. It wasfor very interesting and informative vlog. How we learn and we acquire information is varying from person to person.
-
5 lat temu
|
+1 |
piotr.grela - Co do materiałów TEDx to biorę je z przymrożeniem oka, po wysłuchaniu tego eksperta i jego bzdur. https://m.youtube.com/watch?v=d0yGdNEWdn0
Jak się nauczyć każdego języka w 6 miesięcy. Prawdopodobnie ten "mówca motywacyjny" bajko-opowiadacz, nie zna żadnego obcego języka oprócz własnego angielskiego. Bo język to nie tylko skomplikowana gramatyka, miliony słów, kolokacji, czasowników frazowych, idiomów, powiedzeń. Język to literatura, film, muzyka, prawo, społeczeństwo, historia, geografia, ludzie i etc. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+3 |
Diversis |
piotr.grela - Diversis też tak mam i próbuję odchudzić swoją bazę słówek i zwrotów.
Tak jak Ty dodaje opisy i zdania przykładowe z innych słowników. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+2 |
abmmichal - Bez tych opisów i zdań z innych źródeł cała zabawa z powtórkami nie ma sensu.
Firma eTutor mało pracuje nad Diki, a szkoda. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu |
+1 |
piotr.grela |
Haku92 |
A | aniaf999 |
Bogusia1231 - Jak jestem pewna odpowiedzi to tylko ją mówię, a potem zaznaczam świetnie (3). W pewnym momencie ugrzęzłam z powtórkami i jakoś musiałam z tego wyjść.....
-
5 lat temu
|
+5 |
abmmichal |
B | Barbara.m |
piotr.grela - Ja jak gotuję lub coś dłubię to korzystam z takiego urządzenia Google Home Hub. Po wykupieniu abonamentu na YouTube mogę cieszyć się z nieprzerywanego reklamami oglądania, a właściwie słuchania vlogów językowych. Panią Arlene z kanału "Po cudzemu" mogę słuchać non-stop, tak samo jest z Panem Pawłem z "Rock Your English".
-
5 lat temu
zmieniany: 5 lat temu
|
+2 |
Hiszpański - wiedza, jaką kursant powinien zdobyć na poziomach A1/A2 na platformie eTutor
Will I find here anything to learn english gammar?
Pani Ola Bracka bardzo się angażowała, I była niezwykle kompetentna, prawdziwy Nauczyciel. Bardzo szkoda, że odeszła. Anglistów w firmie zostawiła wybitnych, ale czy mogą ryzykować pracę wychylając się. - 5 lat temu zmieniany: 5 lat temu