Kasia_el Pracownik eTutor |
spajk |
darkobo - "Wróć do nas jutro, a moc powtórzonych słów niech będzie z Tobą" - wynika z tego, że nie każdy ma taki sam tekst. Tyle...., że ja, delikatnie mówiąc, wojen gwiezdnych fanatykiem nie jestem ;-)
-
5 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Kufelas |
Kasia_el - Ekrany gratulacyjne są nowością i każda informacja zwrotna jest mile widziana. Będziemy się im przyglądać i w dalszym ciągu testować. Dziękujmy za zgłoszenie.
-
5 lat temu
|
0 |
M | Marcin_1988 |
Kasia_el - Dziękujemy za zgłoszenie. Planujemy przywrócić Wam odświeżone wizualnie statystyki. Pracujemy nad tym.
-
5 lat temu
|
+2 |
borzecki - Ja też o to proszę - to była najważniejsza informacja z tego ekranu. Obrazek mnie nie motywuje jeśli nie wiem jak mi poszły powtórki.
-
5 lat temu
|
+2 |
Kasia_el Pracownik eTutor |
B | Bronto007 |
Kasia_el - Ekrany gratulacyjne po powtórkach były już wcześniej obecne na platformie, wyświetlały się jednak bez obecnej grafiki. Niedawno poddaliśmy je wizualnemu odświeżeniu, dodając element graficzny i zmieniając tekst. Sam ekran gratulacyjny funkcjonował jednak wcześniej.
Jeśli chodzi o statystyki procentowe, to zostały już przywrócone i wyświetlają się również na nowych ekranach gratulacyjnych. - 5 lat temu |
+1 |
Powtórki - Lista słówek aktywnych nie działa
Przerwa w korzystaniu z etutora, a system powtórek
Nowe elementy w powtórkach - ocena negatywna o kolejność powtórek tego samego dnia
Awaria systemu powtórek - zniknięcie zaplanowanych na dzisiaj
Jeśli chodzi o krzyżówki, najlepszym sposobem na przekazanie nam wszelkich uwag i spostrzeżeń będzie kontakt mailowy. Zachęcam do przesłania maila na adres [...]@etutor.pl i dołączenie zrzutów ekranu. - 5 lat temu