J | Janina21 |
knorwid |
Janina21 - Dzięki za szybką reakcję. Jednak ikonki wcale nie są małe i zajmują u mnie dużo miejsca, zwłaszcza jeśli mam zaznaczone powtórki kilku znaczeń tego samego słowa. Jak to jednak sugerujesz, być może wkrótce się do tego przyzwyczaję.
Nie sądzę, że są to różnice poglądów, tylko zwrócenie uwagi na coś nowego, co trzeba będzie może nawet polubić. Pozdrawiam i życzę miłego przed- i popołudnia :) - 11 lat temu |
|
knorwid - Wiesz, mnie np. przeszkadzają czerwieniące się pytania na głównej stronie profilowej. Kiedyś pojawiały się tam tylko wątki z ostatnich kilku dni, teraz wskakuje tam KAŻDY nieprzeczytany (i z nową odpowiedzią). I wciąż mnie ta czerwień denerwuje, bo ten kolor powoduje u mnie jakiś stan 'alarmu'/poddenerwowania :)) Nie lubię, ale co zrobić. Może inni lubią ;) Pozdrawiam raz jeszcze!
p.s.) u mnie te ikonki są podobnej wielkości co głośniczek (odsłuch słówka/zdania), może zależy to od przeglądarki... nie wiem :/ - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
Janina21 - Przed chwilą rzeczywiście, zamiast wielkich prostokątów pojawiły się tylko małe ołówki i już jest O.K.
-
11 lat temu
|
|
knorwid - Tu masz ciut więcej nt. ołówka i kwadratu ;) Ne chcę się powtarzać.
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/328483-Nowe_udogodnienie_dot_notatek_do_elementow_w_powtorkach.html - 11 lat temu |
+1 |
Janina21 - Dziękuję za ten dodatkowy link. A ja mam znowu duże prostokąty zapełniające duże fragmenty oglądanych stron. Chyba aby mi się nie nudziło przy powtórkach, które i tak mnie wykańczają psychicznie.
PS ten komentarz dałam też w innym miejscu. Pzdr. :) - 11 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Proszę o wyjaśnienie tłumaczenia zwrotu "wymaszerować" -> "move out"
Co się stało? / o co chodzi? - prośba odnośnie tłumaczeń i sposobu użycia
Czy w eTutorze możecie wprowadzić więcej synonimów?
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.