ipon |
DAD |
ipon - Oj DAD sorry Tutor przegonił Bareję .Ja bazuję na pytaniach jak umiem pomóc to pomagam jak nie to siedzę cicho.Lekcji nie przerabiam ponieważ nie .Nawet jeśli udzielam odpowiedzi na pytania moim żródłem są inne niż Tutor żródła.Uczę się z Tutorem wg mojego grafiku lekcje pomijam bo są słabe,niedopracowane,gramatytka w powijakach.Szkoda,że Tutor ze swojej słabszej strony oferty programowej klasyfikuje nas według tej słabości.Szkoda,że traci czas na nikomu niepotrzebne nowości jak w kolejce sugestie tyle fajnych pytań.Tutor odpowiada za rok może dwa ,bzdura i nonszalancja.To jest tylko moje zdanie ale tak to czuję.
-
12 lat temu
|
+2 |
quantum137 - Zgadzam się z ipon!
W sugestiach mamy ponad 200 pozycji, niech kilkadziesiąt będzie wartych uwagi. Sprawdzana jest jedna. - 12 lat temu |
+1 |
ipon - Rafał po co ta rubryka sugestie zobacz ile tam fajnych propozycji i co zamrażarka a tu taki balsam na nas spływa ,tak się Tutor stara,że ja myślę sobie dzisiaj ,że my uczniowie i Tutor funkcjonujemy na innych orbitach.Napisałam swój wątek nie będę miała ani A2 ani A3 bo nie korzystam .Tutorowa gramatyka jest bardzo uboga piszemy o tym od lat i piszemy,i piszemy
-
12 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Mi sie juz nie chce łazić po tych tematach Miro, czysta strata czasu.
Chyba juz wszystko zostało zasugerowane co warte byłoby wdrożenia, ewentualnie po drobnym liftingu. - 12 lat temu |
+1 |
Ewelina79 - A3 nie ma :) Ja dodałam kiedyś sugestię dot. gramatyki, zyskała wiele głosów, e-tutor odpowiedział, że rozszerzy gramatykę, ale dokładnej daty nie podali. Druga z moich sugestii jest w "zaakceptowanych" z odpowiedzią sprzed 2 miesięcy, że zmiany powinny pojawić się jeszcze w pierwszym kwartale (lub na początku drugiego) tego roku.
-
12 lat temu
|
|
DAD - Mnie to sie nawet nie chce pisać o tym wszystkim. Zamieściłem kilka zdan w innym wątku i mi wystaczy.
W sumie to etutor mógłby wprowadzic system ankiet i w taki sposob poprosić o opinie. - 12 lat temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | Poziomek |
D | Danoota |
Ewelina79 - Nie określa automatycznie, przynajmniej nie u mnie, mam zawyżony poziom przez e-tutora.
-
12 lat temu
|
|
Danoota - Być może algorytm jest bardziej skomplikowany i bierze się pod uwagę również ilość godzin poświęconych na naukę i reputację. Być może...
Przestaw sobie poziom na właściwy. To przecież i tak jest tylko dla nas :-) - 12 lat temu |
+1 |
mceo - U mnie ja mam wpływ na poziom... wszystko zależy jak się napisze test kwalifikujący i nieważne jakie się lekcje robi poziom ten zostaje, aż do zrobienia ponownie tego samego testu. Tak to działa przynajmniej u mnie od dłuższego czasu. Poziom był widoczny od zawsze, tylko, że nie na 1 stronie , tylko w innej zakładce
-
12 lat temu
|
+2 |
Danoota - O! Dobrze wiedzieć, że ten test można wykonać więcej niż jeden raz. Dziękuję :-)
-
12 lat temu
|
|
Gość - Test można wykonywać dowolną ilość razy. Faktem jest że ten test był taki sam, do chwili ostatniego wykonywania. Można go nauczyć się na pamięć, tylko że wtedy wykonanie testu fałszuje nasz wynik nauki.
-
12 lat temu
|
|
Danoota - Eee... to do bani taki test.
A czy ktoś w ogóle korzysta z tych "Rekomendacji dla Ciebie", które ponoć są ustalane w oparciu o ustalony poziom zaawansowania? - 12 lat temu |
+1 |
knorwid - Racja @Danoota. Dotąd nie skorzystałem.
Co do testu - ja mam ostatni zaliczony na B1, a 'automat' daje mi A2. Więc to jednak nie ostatnie zaliczenie testu o tym decyduje. U mnie to chyba to (ale tylko gdybam), że nie ukończyłem wszystkich lekcji z B1. Przydałaby się informacja w jaki sposób system określa poziom automatycznie. Jak widać nie jest to jasne. - 12 lat temu |
+2 |
Gość - Ja test zaliczyłem na B1 i ustawił mi się poziom na B1. Po przestawieniu na "automat" wrócił poziom na A2. Ukończyłem kurs B1 i zacząłem B2, a poziom dalej jest na A2. Prawdą jest że pomijam nagrania i wypracowania. Tak więc nie wiem do końca na czym to polega.
-
12 lat temu
|
|
? | Gość |
Bardzo trafne i dowcipne zmiany nazw rang - jestem za, czy jeszcze ktoś inny?
Dlaczego zwiększyli ilość godzin nauki, aby zdobyć kolejną, wyższą rangę??
Udostępnienie wersji 3.0 aplikacji eTutor Mobile Android
Jestem ciekawa jak wielu użytkowników eTutor mieszka w UK;)
Monolingual English Dictionary - pytanie do pracowników e-tutora
Nauka nie takie to proste jak sie moze wydawac
Wątek motywacyjny dla wszystkich użytkowników