Ajdija |
pako Pracownik eTutor |
magdawell7 - Tak. Ten wpis został zamieszczony 3 lata temu. 'W przygotowaniu'. Na etutorze jestem ponad 2 lata, a z niemieckim nic sie nie zmienilo. Rozszerzona matura z niemieckiego idzie duzymi krokami, nie, przepraszam, ona biegnie szybciej niz Usain Bolt. Czy mozna liczyc ze w tej sprawie w najblizszym czasie sie cos zmieni??
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
princesszelda |
Wampirka |
lamia_wroc |
loui13 |
MyOwnHeroin |
Z | zenstef |
pdobies |
e-kasper |
kowkas |
Jokasta |
KazimieraB - podstawy znajdziesz tutaj - ja wybrałam włoski - angielski i ćwiczę włoskie słówka z tłumaczeniem po angielsku http://www.internetpolyglot.com/
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+4 |
efogt - Kazia , czy ten "busuu" jest całkowicie bezpłatny? Bo czytając regulamin można w drugim punkcie znaleźć różne sumy. Chciałam się tam zarejestrować ale odstraszyło mnie to. Choć pisze"zarejestruj się teraz za darmo". Możesz coś bliżej powiedzieć? Pozdrawiam:)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+2 |
A | auditlog |
marlenaseoul - Ale nie ma tam takiego dobrego słownika i dodawanie słowek jest jakieś inne niż tutaj.
-
13 lat temu
|
|
quantum137 |
Z | zolty |
quantum137 - kwiecień jej trochę to odległe ... czy można chociaż obrazki z tych języków udostępnić + jakieś minimalne wzmianki gramatyczne? Czy jednak musimy czekać na całość?
-
13 lat temu
|
+2 |
japonskiwachlarz - Niestety, nie planujemy na razie tworzenia nowych kursów. Chcemy skupić się na rozwoju obecnych. Pozdrawiamy :)
-
11 lat temu
|
|
kowkas |
bird |
E | energumen |
Bilberry |
mniszka |
quantum137 |
marlenaseoul - Nie wiem, albo coś ze mną nie tak,a le ja widzę sam angielski w waszych linkach.
-
13 lat temu
|
|
chowek |
chowek - Błąd zgłoszony:)
Mam nadzieje że szybko to poprawią.... - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
bird - No to mamy pomieszanie - istna Wieża Babel. Jestem za tym, aby angielski zostawić w spokoju, nie łączyć go z innymi językami. Czy nie można po prostu utworzyć odrębnego słownika pod innym adresem?!
-
13 lat temu
|
|
J | jredlicka-dysko |
kowkas |
L | LunaRad |
foxy2 - mam nadzieje że to "całkiem niedługo" minie na prawdę szybko :) też już nie mogę się doczekać niemieckiego :)
-
13 lat temu
|
+1 |
I | irky33 |
DAD - Na pewno będzie trzeba wykupić nowy abonament na inny język. Za darmo... umarło.
D. - 13 lat temu |
+2 |
A | Andariel |
? | Gość |
a.kosmal - Słownik polsko-niemiecko-polski jest ciągle udoskonalany, więc z dnia na dzień będą pojawiały się w nim nowe elementy tak, by nauka za jego pośrednictwem była na jak najlepszym poziomie. Prosimy jednak o cierpliwość.
-
13 lat temu
|
+1 |
Bilberry - widać, że jeszcze nie gotowy
jest kot https://www.diki.pl/slownik-niemieckiego/?q=student#q=katze ale nie ma studenta https://www.diki.pl/slownik-niemieckiego/?q=student#q=student ciekawe co by się stało jakbym dodał do powtórek (plusikiem przy haśle) czy miałbym powtórki angielsko-niemieckie? - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - "wyciągnij kota z pralki" - biedny kot!
Nie wiem ale przy rozpoczynaniu nauki innego języka raczej mało przydatne zdanie. Nie lepiej podać przykład, który ma większą szansę na bycie użytym...? Wymowy brak - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+4 |
foxy2 - Jak dodajemy plusikiem powtórki z niemieckiego to tworzą się oddzielne powtórki dla Niemieckiego :)
A wejść tam można poprzez kliknięcie na swój profil i na dole strony jest napisane "Języki których się uczę" i tam można wybrać angielski, niemiecki i się przełączać między nimi :) - 13 lat temu |
+2 |
kowkas |
zehoss - Może trzeba zmienić język nauki na niemiecki?
Chyba tutaj można zmienić: https://www.etutor.pl/moje-slowka/?llang=de (na dole strony) - 13 lat temu |
+1 |
D | domek88 |
a.kosmal - W tym momencie trwają wzmożone prace nad materiałem dotyczącym języka niemieckiego, ale dokładna data premiery tego kursu nadal nie jest znana. Prosimy uzbroić się w cierpliwość.
-
13 lat temu
|
+1 |
ciasteczka - Przyłączam się do wszystkich czekających z niecierpliwością na niemiecki! Czy już coś wiadomo na temat premiery?
-
13 lat temu
|
+1 |
M | marlenaseoul |
a.kosmal - Tak jak wspominaliśmy na forum, ciągle trwają prace nad materiałem z obszaru języka niemieckiego i hiszpańskiego. Na ten moment trwa także badanie potrzeb dotyczących wprowadzania kolejnych języków.
-
13 lat temu
|
|
mniszka |
Haku92 |
B | blackaquarius |
R | radmar2 |
chinyere |
hotaru85 |
Sylfana |
dawidek144 - Patrząc na ten temat od początku, to mam wątpliwości czy jakikolwiek nowy język pojawi się w ciągu 5 następnych lat.
Ciągle tylko "jest w przygotowaniu", "nastąpiło małe opóźnienie", "trwają prace" ... i tak w koło Macieju od 2 lat. Oczywiście nie czepiam się, bo to nie mój biznes, ale raczej nie ma na co liczyć z tym hiszpańskim. A szkoda bo mi jakoś inne platformy do nauki nie podchodzą tak bardzo jak nasz tutorek. - 12 lat temu |
|
quantum137 - Niestety od więcej niż dwóch lat bo jak tu zawitałem to niemiecki był już podobno na ukończeniu, było to 2 lata temu.
Czy nie lepiej napisać jak faktycznie jest, np. Niemiecki będzie dostępny za X miesięcy w niepełnej formie, a za Y miesięcy/lat zaoferujemy pełen jego kurs, pokrywający zakresem materiału wersje angielską. Przecież jeżeli za to faktycznie zabrali się nauczyciele to można mniej więcej przewidzieć ile to będzie trwało... - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+4 |
hotaru85 - quantum137 niby tak, ale z jakiegoś powodu jest dostępna niemiecka wersja językowa serwisu, przecież nie wdrażaliby tego tak dla jaj ;)
-
12 lat temu
|
|
V | Ville |
hotaru85 - Wir fordern die deutschen Etutor! ;) niestety jakichkolwiek oficjalnych informacji brak :(
-
12 lat temu
|
|
temerity - fordern - kogo/co Akk. - den Tutor ;)
http://www.duden.de/rechtschreibung/Tutor podpisuje sie oczywiscie - 12 lat temu |
+1 |
chinyere |
A | auditlog |
futbolowa - Po to, żeby i z niemieckiego szła ;)))
Na moje oko taka platforma jest tak ogromnym przedsięwzięciem, że aby była doskonała, potrzeba naprawdę kilkunastomiesięcznej pracy wielu ludzi. Jasne, eTutor mógłby dać jakąś wersję wstępną, nierozbudowaną, marną - ale po co? Żeby zniechęcić użytkowników i co chwilę wprowadzać milion zmian? - 12 lat temu |
+3 |
Haku92 - Wydaje mi się że już jest bliska doskonałości i mogliby skupić się teraz na NIEMIECKIM.
-
12 lat temu
|
-1 |
futbolowa - Przecież właśnie o niemieckim mowa ;) Musi być to przygotowane doskonale, aby można było wyjść z tym do ludzi.
-
12 lat temu
|
|
chinyere |
Esency93 - Dokładnie tak! Ja absolutnie rozumiem, że taka praca pochłania bardzo dużo czasu i nie chciałabym korzystać z niedopracowanego serwisu, ale przybliżona data by się przydała. Chociaż orientacyjnie czy to styczeń 2013, lipiec czy niemieckiego będzie dane nam się uczyć dopiero w 2015 ;]
-
12 lat temu
|
+4 |