T | tsienkiewicz3 |
marta.kopa Pracownik eTutor |
darkobo - Zrzut ekranu wysłany.
Pełna liczba powtórek w panelu bocznym jest OK, jest to tak, jak było wcześniej. Przed zmianą na nowy layout przez pewien czas tam też wyświetlało się 99+. - 2 lata temu |
+2 |
marta.kopa - Zgadza się ;) Poprawiliśmy to, dzięki Twojemu zgłoszeniu. Teraz będziemy testować, czy takie rozwiązanie z pełną liczbą powtórek po wejściu w same powtórki oraz w bocznym menu będzie wystarczające.
-
2 lata temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
L | lechatgris |
darkobo - Może nie tyle zlikwidować pasek na dole, co zmienić organizację ekranu tak, żeby nie przykrywał on przycisków z odpowiedziami. Mam nadzieję, że informatycznie jest to do ogarnięcia.
-
2 lata temu
|
+2 |
nautrami - Tak jak napisał @darkobo, wystarczyłoby po prostu zmniejszyć to wielkie okno do wpisywania odpowiedzi, dzięki czemu i pasek na dole, i przyciski "sprawdź odpowiedź"/" podpowiedź" byłyby widoczne. Przy okazji schludniej by to wszystko wyglądało i zdecydowanie byłoby to o wiele bardziej praktyczne.
-
2 lata temu
|
+1 |
marta.kopa - Dziękujemy za Wasze sugestie, pracujemy tutaj nad zmianami. Wszystko zależy od ekranu telefonu, systemu i samego słówka - tak, jak wspominacie są one różne - niektóre mają obrazek, dodatkowe tłumaczenia, synonimy, notatki itd. wszystko to sprawia, że prezentacja takiego słowa robi się wyjątkowo długa i koliduje z klawiaturą i nawigacją.
Mamy już kilka pomysłów na poprawki, ale poprosimy o chwilę cierpliwości. - 2 lata temu |
+2 |
jan-tczew - czekamy. Na razie nie da się z tego korzystać bo albo nie widać wpisywanego tekstu (nie mieści się na ekranie) albo zamiast w przycisk 'sprawdź odpowiedź' trafiam w przycisk 'lekcje'
-
2 lata temu
|
+3 |
🟠[Wątek eTutora] 🔁 Powtórki w nowej odsłonie
🟠 [Wątek eTutora] Trwają prace nad odświeżeniem nawigacji platformy i aplikacji
Aplikacja mobilna - zainstaluj i ucz się offline
Natomiast podoba mi się nowy layout i szybki dostęp do powtórek, lekcji i profilu.
Więcej jeszcze nie testowałem.
Nadal zmiany wymaga wyświetlana liczba powtórek (99+). - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu