esterka |
esterka |
radmar2 - Mam tak samo, dlatego również coraz mniej się tu udzielam. Pozdrówka i powodzenia w nauce i odwyku od forum życzę. :)
- 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
S | siegrzesiek |
tamarind17 - jeżeli będziesz codziennie się uczył po 1-2h i powtarzał materiał to myślę, że tak :)
-
13 lat temu
|
+2 |
quantum137 |
S | siegrzesiek |
siegrzesiek - tzn ogólnie jest tak:
do matury mam ponad 2 lata, coś tam umiem ale uczę się od A1.W szkole zbyt dużo się niestety nie nauczę;( ale od września tego roku chcę zapisać się dodatkowo na prywatne lekcje (oczywiście nie odpuszczając etutora) - 13 lat temu |
|
quantum137 - Jest to więc dobrze opanowany poziom B2.
Życzę powodzenia, przyda się dobry nauczyciel, który na pewno udzieli Tobie wskazówek. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
tamarind17 - matura nie jest taka straszna :) ucz się regularnie tutaj + rób jakieś readingi i listeningi z podręcznika szkolnego :d
-
13 lat temu
|
|
siegrzesiek - No nie wiem, czy nie jest taka straszna:P Duży stres i można wszystkiego zapomnieć:D a jak się zawali? To kicha;/ A myślicie, że najpierw uczyć się słówek np. wszystkich z A1 a potem gramatyka z A1. Potem A2, B1 itd czy mieszać trochę tego trochę tego?
-
13 lat temu
|
|
Monolingual English Dictionary - pytanie do pracowników e-tutora
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Pozdrawiam! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu