bird |
jerzy_pozoga |
absolwentka |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
esterka |
jerzy_pozoga - ESTERKO- przyklejam się do tych pięknych wyrazów uznania.
NIE ZGADZAM się natomiast z twoją samokrytyką. Osoba esterki to pracowity "KUJON" w sensie postępów w nauce i życzę tobie również powodzenia na tej drodze. Serdecznie pozdrawiam- jkp - 13 lat temu |
|
esterka - Teraz jestem kujonem, to prawda. ...dzieści lat byłam jednak leniem i tylko marzyłam, żeby poznać języki obce.
-
13 lat temu
|
|
absolwentka - Esterka: Nie tylko Ty! Nikt nie wie, jak bardzo boli mnie to, że zaprzepaściłam wszystko na co, tak ciężko pracowałam przez kilka lat. Jeden z moich wielkich młodzieńczych błędów. Mam tylko nadzieje, że uda mi się to wyprostować i pewnego dnia dojdę do miejsca, w którym przerwałam naukę;) Pozdrawiam
-
13 lat temu
|
|
esterka - Cieszę się Absolwentko, że się z nami uczysz. Trzymam kciuki, żebyś osiągnęła swój cel. Tak to z tymi językami obcymi jest, że nieużywane i niepodtrzymywane ulatują. W naszym życiu są inne, ważniejsze rzeczy, nie mamy więc nieraz czasu, chęci lub możliwości na własny rozwój. W każdym razie jesteśmy teraz na dobrej drodze.
-
13 lat temu
|
|
DAD |
jerzy_pozoga - Anglicy z grzeczności chwalą zalety, ja również. TU na eTutorze.pl uczę się. I wraz z wieloma innymi studentami osiągam dobre wyniki w miarę postępu czasu.
I wdzięczny jestem tobie DAD iz mogę zamienić parę słów, pogadać. Pozdrawiam- jkp - 13 lat temu |
|
absolwentka - Zależy DAD jakie prezentacje dotąd widziałeś. Ja widziałam sporo o wiele gorszych, np. bez przygotowania merytorycznego, nie na temat. Stąd moja ocena, bo prezentacja spełniała wszystkie moje kryteria. Myślę, że kolejna będzie lepsza, bo jak wiadomo praktyka czyni mistrza;) Pozdrawiam!
-
13 lat temu
|
+1 |
DAD - Oczywiscie że widziałem gorsze :) Tylko my tutaj nie o tym.
Jak dla mnie to pako nie musi byc mistrzem oratorstwa :P wystarczy mi że stworzył świetny produkt jakim jest eTutor :) Mnie to po prostu wyglądało, jakby to był jakiś wyścig z czasem. - 13 lat temu |
+1 |
esterka - Jakie tam pod prąd. Co do przedmiotu prezentacji nasze opinie są podobne. Ważne, że swoje zdanie wyrażasz w kulturalny sposób.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
DAD |
esterka - Czytałam wczoraj - nasza młodzież to już nie gepardy, ale tygrysy z kłami i pazurami. Jestem stara, "zasadnicza", na biznesie się nie znam, wolałabym energię skierować na dopracowanie serwisu, a jest co robić.
-
13 lat temu
|
+1 |
Poziomek - Wydaje się komuś tak jak mnie,że e-Tutor jest kiepsko rozreklamowany ;P
Ja sie dowiedziałem przypadkiem o kursie z materiału w Panoramie, który był na youtubie ;D Zawsze jak pytam kogoś czy słyszał o eTutorze to gały wystawia i ,,A co to?'' - 13 lat temu |
|
jerzy_pozoga - Znalazłem TAM "kod pamięci" z Synenergia, wykład Kasia Szafranowska.
Przyznaję JEJ rację. Wielokrotnie znalazłem się w sytuacji na egzaminie w szkole lub podczas zapytania i miałem problem ponieważ NIE zapamiętałem ! A potem po powrocie do kolejnych zajęć w domu dokonałem odkrycia- NO, nie ! przecież tego tematu uczyłem się. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-U6TAx3dRKo#! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
esterka - Wracając do reklamy, nie wiem jak jest teraz, ale kiedy w sierpniu - wrześniu 2010 r. szukałam jakiegoś kursu internetowego, na eTutor trafiłam także przypadkowo, dopiero za n-tym razem, wpisując różne kombinacje w okno wyszukiwarki!
-
13 lat temu
|
|
absolwentka |
esterka - Z kolei dla mnie to jedyna metoda, trochę uzupełniona lekturą i podcastami. To wcale nie jest podlizywanie się czy popis w duchu optymizmu - uważam, że udało mi się osiągnąć bardzo dużo przez te 2 lata. Może moje B1 to tylko A2, kosztowało mnie trochę pracy i pewne braki mam, a jednak moje obecne umiejętności w angielskim są dużo większe niż te, które miałam jako 19-latka, zdając maturę z francuskiego.
PS obecna matura, to zdaje się wyższy poziom, niż "w moich czasach" :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
jerzy_pozoga - Witaj esterko- "w moich czasach" wyuczyłem się ruskiego na 4+. Nie było innego.
Ja umieju goworit pa ruski, oczeń haraszo ! Ja gramotnyj. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
esterka - I can't speak Russian. I used to hate that language ;) Wszystkie bukwy zapomniałam! Prawie.
-
13 lat temu
|
|
askawska - "pa ruski", Jerzy, "pa ruski", ale to pewnie tylko literówka. :)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |