ZALOGUJ SIĘ

etutor.pl - kilka slow o firmie

10 lat temuostatnia aktywność: 10 lat temu
Witam,

Jak mnie cos irytuje albo cos jest zle, to raz, ze jest tego tak duzo, ze mam znieczulice, a dwa, ze nigdy nie pisze skarg i zazalen, po prostu machne reka i mowie: tak to jest.
Ale jak cos jest na prawde b.dobre i zadawalajace, to nie moge obok tego przejsc obojetnie i dlatego chcialem napisac cos pozytywnego w kierunku ekipy etutor.pl
Kiedy okolo 4 lata temu zaczynalem, znalazlem o Was informacje w jakiejs regionalnej gazecie, bylo napisane, ze dostaliscie jakas dotacje, pomyslalem krotko: hm, kolejni wyludzacze, no ale nic to sprobuje pouzywac tego serwisu. W ciagu tych 4 lat jak widze jak sie rozwineliscie, ile wlozyliscie tu pracy i serca, a kazdego miesiaca widze cos nowego i fajnego, to wiem, ze cokolwiem bylo Wam dane - zostalo dane we wlasciwe rece. Cala reszte wypracowaliscie swoja inowacyjnoscia, pomyslowoscia, dazeniem do celu i realizacja wizji. Po tych 4 latach moge smialo powiedziec, ze gdyby w Polsce kazda firma prezentowala takie wartosci jak Wy, w Polsce zyloby sie duuuzo lepiej, a etutor bylby strona angielska, na ktorej Anglicy uczyliby sie jezyka polskiego ;)
Trzymajcie tak dalej, zycze Wam, zeby po kolejnych 4 latach ponownie kazdy z Was mogl popatrzec wstecz i powiedziec: jestem juz w zupelnie innych miejscu niz 4 lata temu

Z powazaniem

olimpb
olimpb

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

zgadzam sie z przedmowca :) ja odkrylam etutora chyba w 2008r. Pamietam ze wtedy bylo jakos skromnie, chyba niewiele ponad sam system powtorek... pamietam moje zdziwienie kiedy weszlam na strone po okolo roku przerwy, zmiany byly niesamowite! ja zycze zeby za 4 lata byly juz chociaz 4 jezyki ;)
chinyere
10 lat temuzmieniany: 10 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.