ipon |
DAD |
radmar2 - https://www.etutor.pl/statystyki/ranking/
43 tys. powtórek w 7 dni, to wychodzi ponad 6 tys. powtórek dziennie. 6000 powtórek x powiedzmy 5 sekund, to daje około 8 godzin klikania, w tempie 5 sekund/jednostkę. Resztę faktów dopowiedz sobie sam. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
bird - Mnie to także frapowało:
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/56953-6_000_powtorek_dziennie_-_nauka_to_.html - 13 lat temu |
+4 |
radmar2 - bird: Tym bardziej, że jak już ustaliliśmy, nasze tempo to około 1 powtórka/minutę. :)
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
DAD |
R | radmar2 |
DAD |
ipon |
DAD |
I | Ilona1601 |
drumstick - A ja lubię czytać te różne komentarze, a szczególnie cenne są dla mnie uwagi, jak korzystać z eTtora, by się efektywnie uczyć. Dodatkowy "plus" z tych komentarzy to dobra porcja śmiechu - zdrowego śmiechu, bo jak czytam, to jestem czasem tak zaskoczony różnorodnością pomysłów, domysłów, że po poprostu mnie to bawi! I to chroni od znużenia, czyli jest świetne! Lubię forum.
-
13 lat temu
|
+5 |
I | Ilona1601 |
Tez_ja -
"tu nie o rankingi chodzi, tylko o język angielski, masz sie go nauczyć, douczyć i posługiwać sie nim , ot i cała filozofia!" Dobrze napisane. - 13 lat temu |
+4 |
quantum137 |
ipon |
drumstick - Tak dalej trzymaj, jesteś OK! Myślę, że każdy może mieć swoje zdanie i swoje wątpliwości, byle nie obrażać innych osób i nie twierdzić na pewno, że się coś wie o drugim. Bo może nam nie starczyć po prostu wyobraźni. A na pewno należy się Tobie podziękowanie za to, że innym pomagasz.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
ipon |
p-o-l-a - Ipon, przykro mi, nadal nie wiem po co zakładałaś ten wątek. Ja odniosłam wrażenie, że mieliśmy szykanować lidera statystyk. Jak Ty nim byłaś to było ok, a teraz Ci to przeszkadza i za to te minusy. Podejrzewam, że każda inna osoba nie dastałaby minusów.
-
13 lat temu
|
+5 |
ipon - Pola dzieki za szczerosc nie o szykany mi chodzilo nie chcialam pokazac etapy mojej nauki z tutorem moze czasem mam buzie niewyparzona ale ciesze sie z tego,ze nie zagladam na statystyki aby
-
13 lat temu
|
+1 |
ipon - aby zobaczyc na jakiej jestem pozycji za chwile strace tytul guru bo nie jestem codziennie dluzej niz godz ale to niewazne wazne ,ze potrafie zrobic dobry uzytek z czasu,ktory spedzam na tutorze ot i to wszystko pozdrawiam
-
13 lat temu
|
0 |
dania57 - Ipon,najważniejsze są efekty. Żadne tak guru,profesor i pierwsze miejsce w rankingu. Jeśli swobodnie rozmawiasz z Anglikami to jest sukces!!!!
-
13 lat temu
|
+3 |
p-o-l-a - Ipon, Ja też kiedyś miałam więcej czasu na powtórki, a teraz mam wieczne zaległości, ale najważniejsze to się nie zniechęcać i robić mniej, ale codziennie. Pozdrawiam. Damy radę :)
-
13 lat temu
|
+2 |
quantum137 |
ciasteczka - Każdy człowiek jest inny,każdy ma inną receptę na dojście do celu,każdego co innego motywuje. Nie bawmy się w oceny innego człowieka,bo nie Nam oceniać! Czytałam wiele wpisów na forum,bo chciałam wysłuchać rad osób bardziej doświadczonych i nauczyć się korzystać lepiej z etutora i zauważyłam,że każdego co innego motywuje i każdy ma inny sposób na naukę.
-
13 lat temu
|
+1 |
ciasteczka - Mnie motywuje najbardziej jak wchodzę na etutora codziennie i zmniejsza mi się liczba dostępnych dni na etutorze!
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - ciasteczka już wszystko w tej kwestii napisałem i nie mam nic więcej do dodania, możesz zapoznać się z moim zdaniem tutaj (inni również się rozpisali):
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/56953-6_000_powtorek_dziennie_-_nauka_to_.html Są też inne wątki, zapewne je znajdziesz jeśli faktycznie Cie temat interesuje. Pozdro! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
quantum137 - Powtórzę tylko jedna moja myśl.
Dodaj zdania i słowa i udowodnij mi że powtarzasz kilka tysięcy elementów przeznaczając 1,5 sekundy na jeden z nich. To nie jest możliwe koleżanko. Przeczytasz 2 zdania (ang i pol)(jest to 1 element) i jeszcze zrozumiesz je i utrwalisz?... Na to że jest to niemożliwe wpływa wiele innych czynników, które omówiłem. (dodawanie nowych elementów, dwukrotne ocenianie by zawsze ich było dużo itp.) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Ewa_G1967 |
jsepiol |
ipon |
quantum137 - Ja też napisałem co czuję.
Myślę, że każdy może wyciągnąć wnioski bo napisane już zostało wiele. ja tylko marzę kiedy mi ilość powtórek stopnieje poniżej 200 dziennie...:-) Pozdrówka Miro i się nie spinaj, nie ma o co:-) - 13 lat temu |
+4 |
ipon |
ipon |
A | aszucha100 |
Ja natomiast bardzo lubię porównywać swoje statystyki ze statystykami innych znajomych w celu, że to tak nazwę zdrowej rywalizacji. Działa to na mnie mobilizująco.
Tak więc jak ktoś chce sobie klikać, to niech sobie klika, języka się na pewno od tego klikania nie nauczy. Każdy z nas, a przynajmniej większość, ma za sobą etap pryszczatego nastolatka. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
Pewne rzeczy mijają wraz z tym jak przybywa lat. Klikacze też kiedyś zmądrzeją. - 13 lat temu