ipon |
tomke78 |
Bilberry - może dlatego, że Anglicy nie umieją narzekać
ostatnio w UK są kursy narzekania - poważnie bo człowiek, który narzeka dostaje lepsze traktowanie - 13 lat temu |
|
Bilberry - jak napisał tomke78, mi też Anglicy zawsze mówią, że mój angielski jest świetny, zawsze zrobiłem dobrą robotę - tak na dłuższą metę to męczące, nikt nie lubi krytki (za dużo) ale gdy ci ktoś wciąż mówi jaki jesteś dobry, to w końcu przestajesz mu wierzyć, to takie puste komplementy, szczególnie jak wiem, że akurat coś pwiedziałem źle, pytam i słyszę, że było świetnie!?!
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
rzuff_3 |
DAD |
ipon - Dad bardzo sie mylisz nie zamkne sie w sobie pozdrawiam i czekam na czasy kiedy odezwa sie ludzie tolerancyjni a nie tylko ci co proponuja latke i plasterek na usta
-
13 lat temu
|
+3 |
ipon |
R | radmar2 |
radmar2 - rzuff_3: Ciebie również przepraszam za cytat z serialu "Alternatywy 4", gdyż w tym momencie trochę mnie poniosło.
Podsumowując - masz rację, masz prawo mieć własne zdanie, a ja mam się prawo z nim nie zgadzać. Cytat usunę gdyż był on jednak niegrzeczny. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
ipon - Radmar2 jestes boski podziwiam Twoja madrosc i dzieki,ze moglam Cie poznac jeszcze raz dzieki
-
13 lat temu
|
+2 |
radmar2 - ipon i efogt:
To teraz dziewczyny zakopcie już ten topór wojenny. Ja wiem, że emocje robią swoje i ciężko może być tak od razu... Ale na początek nie poruszajcie tych tematów przez pewien czas, a po jakimś czasie jak emocje opadną to i całkiem inaczej będzie on przez Was postrzegany. Szanuję Was obie i zależy mi na tym abyście i Wy się znowu szanowały. Jeśli nie od razu to może za jakiś czas. - 13 lat temu |
|
lukaszgd - kurde co się dzieje... jak rozpoczęłem przygodę z eturot podobało mi się forum i taka pomoc użytkowników wzajemna... a tu teraz same walki albo walka ipon i efogt albo albo quantum137 i rzuff_3 aż tracę chęć wchodzenia na forum żeby tego nie oglądać. Nie są to zbytnio merytoryczne wątki. Pozdrawiam i życzę pogodzenia i normalnej atmosfery :)
-
13 lat temu
|
+7 |
ipon |
czy mozna wyswietlic pytanie wylacznie na ktore sie odpowiedzialo?
Gdzie znajdę pozostałe zakładki, które zniknęły po zmianach?
Czy w tym przypadku należałoby użyć czasu Present Perfect czy Past Simple?
Ja mysle ze ci na tej obczyźnie nie do konca jest az tak dobrze. Potrzebujesz kontaktu z innymi. W duzej grupie zawsze ma sie poplecznikow i przeciwnikow. Ot, tak to juz w zyciu jest :) - 13 lat temu