ZALOGUJ SIĘ

Gdzie znajdę pozostałe zakładki, które zniknęły po zmianach?

10 lat temuostatnia aktywność: 6 lat temu
Witam

Nowa wersja kompletnie mi sie nie podoba. Nie wiem czy to jest w porzadku do uzytkownikow ze zmienia sie wyglad strony niezaleznie od ich zdania (zdecydowalam sie na kupno kursu w jego poprzednim wygladzie). Odnosnie pytania brzmi ono "jak rozkladac powtorki""-nie widze w menu glownym zakladki "pomoc", zarowno jak widze ze zlikwidowana zostala zakladka "words"to sprawia ze ten kurs jest bardzo ubogi w porownaniu do poprzedniej wersji.
R
rusnario
liberka300 - doskonale Cie rozumiem. zgadzam sie z Toba,
poziom jest baaaardzo zaniozony
- 6 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Rozkładanie powtórek: można wejść w ćwiczenia, dalej Ranking (np przy obrazkach), dalej kalendarz powtórek i rozkładanie powtórek. Gotowe, niestety wcale nie łatwiejsze.
Pomoc i słówka znajdziesz klikając trzy poziome białe kreski na górnym pomaranczowym pasku z prawej strony
beatmil

zgodzę się z rusnario. nowa wersja w ogóle mi się nie podoba. poprzednia była o niebo bardziej czytelna, funkcjonalna. dosyć długo pracowałam ze "starą" wersją i bardzo ciężko jest mi się przestawić, a "nieczytelność" nowej wcale sprawy nie ułatwia. przez 15min szukałam zakładki z rozkładem powtórek... i nie znalazłam dopóki nie przeczytałam na forum.
almondfairy
10 lat temuzmieniany: 10 lat temu

Większość zakładek, które niegdyś wyświetlały się na głównym pasku, znajdą Państwo w prawym górnym rogu w rozwijalnym menu :)
a.kosmal
Pracownik eTutor