enio |
H | halaszle |
enio - nie korzystałem nigdy z opcji premium więc może napisz do kogoś kto to ma(wyświetla się chyba jako online premium pod nikiem), albo kup na próbę na miesiąc i sam się przekonasz ile to dla ciebie warte.
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
pako Pracownik eTutor |
enio - uważam, że pracownicy etutora jako spółki handlowej winni się wypowiadać przez jedną osobę, która przedstawi jednolite stanowisko w danej sprawie. A wy piszecie po naszym forum każdy co innego, kasujecie wybiórczo posty, które chyba wam nie odpowiadają. Dziwne to:(
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+3 |
TopMan - Niech sie pako nie osmiesza!
Raczej zaden z uzytkownikow nie jest anglista, a jednak sprawdzali prace swoich kolegow za FREE!!! To tez bylo pracochlonne. Sprawdzanie prac to Wasza dzialka, nie zapominajcie, ze serwis nie jest darmowy!!! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
enio - trochę dziwne, że kiedy wykupywałem abonament, etutor deklarował że część prac sprawdzana jest losowo przez anglistów. Po wejściu premium deklarują, że już nie sprawdzają. Ciekawe co by się stało, gdybyśmy zaskarżyli jednostronną zmianę postanowień umowy w czasie jej trwania?
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
pako - Sprawdzanie prac nigdy nie było częścią naszej oferty w podstawowym pakiecie, którego opis jest zamieszczony na stronie https://www.etutor.pl/kursy-angielskiego/. Owszem sprawdzaliśmy część prac w ramach szkolenia anglistów, ale nie było to częścią oferty.
-
13 lat temu
|
+3 |
pako - Niemniej jeśli obecny kurs nie spełnia Twoich oczekiwań i chcesz zrezygnować, możemy zwrócić Ci pieniądze.
-
13 lat temu
|
+2 |
enio - co było wcześniej na stronie nie pamiętam. Teraz jest to co jest. Gdzieś na pewno pisaliście, że sprawdzacie prace przez nauczycieli, bo chyba bym tego nie wymyślił. Z kursu jestem bardzo zadowolony, z obsługi niestety nie:(
-
13 lat temu
|
|
quantum137 |
TopMan - Quantum w tej kwestii popieram Cie na calej linii.
Po co pisac zatem prace skoro nikt tego nie sprawdzi? Zapytajmy etutor, oni wiedza to najlepiej. - 13 lat temu |
+3 |
quantum137 - My szaraczki to możemy sobie pisać i sprawdzać tak w kółko ... tylko jaki w tym jest ukryty cel e-tutora...?
Dzięki za poparcie:) - 13 lat temu |
+2 |
enio |
TopMan - Tak jak piszesz, wczesniej prace byly sprawdzane przez nauczycieli.
Odpowiedzi na pytania tez byly przez nich zdominowane. Naszym bledem jest, ze wciaz udzielamy pomocy innym uzytkownikom, wyreczajac etutor.Byc moze to serwis uzytkownikow, czemu zatem administracje kasuje Nasze posty? - 13 lat temu |
+3 |
enio - to chyba powinniśmy przestać... bo ktoś żeruje(zarabia) na dobrym sercu innych. I jeszcze łykneli dotację z Uni:(
-
13 lat temu
|
0 |
Czemu nie mam odpowiedzi na moje wypracowania?
Z czego jesteście najbardziej zadowoleni na E-tutorze, a co chcielibyście zmienić lub ulepszyć?
Zmiany dotyczące działu Wypracowania i automatyczne sprawdzanie tekstów
Czy mogliby Państwo przywrócić dawny kolor?