ZALOGUJ SIĘ

Dlaczego, pomimo wykonania ćwiczenia już trzeci raz do samego końca, nadal mam je zaliczone tylko w 63%?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
wykonuje to ćwiczenie już trzeci raz do samego końca i za każdym razem mam 63%. Podobnie z innymi ćwiczeniami nie mam tutaj wątpliwości abym coś zostawił niedokończone. Proszę o wyjaśnienie.
A
awilczek
Ewa-Sally - 63% lekcji czy tego ćwiczenia?
W ćwiczeniu tego typu "udaje się" uzyskać mniej niż 100%, jeśli w trakcie wykonywania ćwiczenia wciśnięty zostanie przycisk Next/Dalej.
Tam było 8 wyrazów, 63% to byłaby przerwa po piątym wyrazie.
Może ci się coś zawiesza, spróbuj wyczyścić pliki tymczasowe w przeglądarce.
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

a w jaki sposób przechodzisz pomiedzy poszczególnymi elementami danego ćwiczenia?. Używaj spacji ( jesli chcesz dodać do powtórek) lub klawisza 1 jesli chcesz przejsc dalej zamiast posługiwania się kursorami w prawo i lewo. U mnie to zadziałało
L
lwrona
Ewa-Sally - Tylko że w ćwiczeniu, którego dotyczy pytanie, pojawiają się obrazki, pod którymi należy dopisać wyrazy. Po poprawnym wpisaniu samo przeskakuje na następny obrazek, nic się nie wciska dodatkowego.
No chyba że jednak pytanie ma dotyczyć czegoś innego... ;)
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu

sprawdzałem to ćwiczenie, u mnie działa bez zarzutu, powinno samo przechodzić na kolejny wyraz po prawidłowym przeliterowaniu słowa zgodnego z obrazkiem.
może to wina przeglądarki, proponuje wyczyścić cache, cookies itp.. i spróbować jeszcze raz
J
jsularz