bojadelski |
Ewa-Sally - On właśnie pyta skąd wziąć i czym karmić tę cierpliwość i systematyczność. ;)
-
13 lat temu
|
+2 |
endriuus - Dokładnie, z tym mam największy problem. Staram się jak mogę i na ile czasu mi starcza :o)
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Mezzanine |
bird |
Ewa-Sally |
eckt - Witaj Ewa-Sally. Motywację wyszukuję ze zdarzeń życia codziennego. Mam 50 lat i jestem bezrobotny- może podstawy angielskiego pomogą mi znaleźć pracę o którą w tym wieku bardzo trudno.Jeżeli jest też ktoś kto pamięta czasy CCCP ( bez urazy) i uczy się angielskiego to może i ja jeszcze zdołam coś opanować.
-
13 lat temu
|
+1 |
bony57 - Witam,widzę,że nie jestem osamotniona,bo też należę do klubu 50-latków i kiedyś korespondowałam z "druziami"z CCCP.Moją motywacją jest angielsko-języczny zięć.
-
13 lat temu
|
+1 |
mceo |
Repsol |
quantum137 |
mceo - Stare dobre czasy :)
po uszy powiadasz... i tak zostało ci do dnia dzisiejszego... to się dopiero nazywa miłość od pierwszego słyszenia ;) Ciekawe co jeszcze miało taki wpływ na twoje życie :) - 13 lat temu |
|
quantum137 - Tak zostało do dzisiaj... ogromny wpływ miało też RPG/RTS/TBS ale zapewne niewielu będzie to w stanie zrozumieć.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
mceo - Pewnie jak zwykle masz racje, tym bardziej, że te skróty mogą oznaczać wszystko :)
A jak się narodził quantum? - 13 lat temu |
|
quantum137 - Te skróty (pisane w takiej grupie) maja tylko jedno znaczenie;)
Quantum came from the very first singularity:) - 13 lat temu |
+2 |