Anna.Golianek |
darkobo |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
kamila.zet Pracownik eTutor |
wp73 |
T | tsienkiewicz3 |
darkobo - Myślę, że rozwiązaniem mogłoby być przeniesienie ikonki dodawania notatek przed hasło.
A tak poza tym, to nie jestem przekonany czy ikona usuwania jest w ogóle potrzebna. Można było zostawić polecenie w menu. - 2 lata temu |
+4 |
wp73 |
munk2 |
darkobo - W aplikacji jest bez zmian (to znaczy tak jak po zmianach) - są przyklejone do dolnej belki.
@munk2 - uwaga dotyczy aplikacji czy wersji przeglądarkowej na smartfonie? - 2 lata temu |
+1 |
munk2 - Korzystam z przeglądarki na smartfonie - podczas ładowania strony przyciski wyświetlają się na dole, ale już po chwili pojawiają się na górze pod tekstem.
-
2 lata temu
|
+1 |
wp73 |
darkobo - Dwuklik w przeglądarce to zamierzone działanie. Żeby łatwiej było sprawdzić tłumaczenie danego słowa. Na forum czasem przeszkadza, gdy chce się zastąpić całe słowo ;)
-
2 lata temu
|
+3 |
munk2 |
adrianna.wu - @munk2 pracujemy nad poprawkami. Pojawią się one niebawem, jednak nie jestem w stanie podać przybliżonego terminu. Będziemy wdzięczni za cierpliwość.
W kwestii kłopotu z ikoną głośnika prosimy o kontakt mailowy na adres [...]@etutor.pl, podając szczegółowe informacje, co się dokładnie dzieje (czy ikona głośnika mruga po kliknięciu w nią, czy sama z siebie). Pomocne będzie przesłanie zrzutu ekranu lub nagrania przedstawiające problem. - 2 lata temu |
0 |
munk2 - Dzięki za odpowiedź!
Co do ikony głośnika to ten problem pojawia się podczas ładowania kolejnego słówka, ale teraz zauważyłem, że występuje on tylko na jednym starszym telefonie, więc już się nie burzę ;) - 2 lata temu |
|
🟠[Wątek eTutora] 🔁 Powtórki w nowej odsłonie
Więcej przykładów vs wszystkie przykłady od razu?
🟠 [Wątek eTutora] Trwają prace nad odświeżeniem nawigacji platformy i aplikacji
Uwzględniliśmy Wasze sugestie odnośnie pasków postępu
Nowy wygląd tematów lekcji jest już coraz bliżej :-)
Jestem pozytywnie zaskoczony. - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu