Otus |
chowek |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
rupcio |
atusia73 - Portal ich, ale dla NAS. Gdyby NAS nie było, to ich też nie...
Stare przysłowie "Nasz klient, nasz Pan", powinno i tu mieć zastosowanie. - 11 lat temu |
+8 |
Otus |
K | KBPL |
pako - Od dłuższego czasu nie wspieramy już oficjalnie przeglądarki Internet Explorer 8 - minimalna wymagana wersja to 9. Przeglądarka ta nie wspiera najnowszych standardów obsługiwanych przez pozostałe wiodące na rynku przeglądarki. Niemniej w tym postaramy się znaleźć jakieś obejście problemu.
-
11 lat temu
|
|
Otus |
Otus - Zmiana koloru i jaka ulga. I tak uważam, że prościej byłoby powrócić do starych ustawień.
Ikonki z dziale "Słówka -> zakładka Moje słówka" dalej wyglądają jednak koszmarnie. - 11 lat temu |
+3 |
KBPL - Też zauważyłem że jakoś mniej mnie te nowe ikony irytują. I już się zastanawiałem czyżbym się tak szybko przyzwyczaił? A to jednak drobna ale co najważniejsze zmiana na plus. Czy lepsze te stare czy nowe poprawione to już musiałbym mieć możliwość ich bezpośredniego porównania co nie jest możliwe. Więc zapewne pozostaje tylko się przyzwyczaić...
-
11 lat temu
|
|
G | Gevelka |
pako - Funkcja wyświetlania pełnego spisu treści dla wszystkich lekcji naraz została usunięta już jakiś czas temu. Pobieranie w jednym momencie tak dużej ilości danych powodowało problemy z wydajnością platformy.
-
11 lat temu
|
|
quantum137 |
pako - Staramy się na bieżąco udostępniać wszelkie wprowadzane zmiany. Dzięki temu zbieramy od Was cenne uwagi, które pomagają nadać kierunek dalszych prac.
-
11 lat temu
|
|
Otus - Zamiast wprowadzać zmiany tak hop siup nie lepiej sobie zrobić wersje Beta i tak sobie eksperymentować? Dalibyście link na forum dla użytkowników i mielibyście opinie. Nie rozumiem tych zabaw na żywym organizmie.
-
11 lat temu
|
+7 |
Otus |
R | Rohdar |
pako - Strona profilu w obecnym kształcie jest zbyt skomplikowana dla osób, które dopiero zaczynają korzystanie z eTutora. Dlatego chcemy ją nieco uprościć, zmniejszając liczbę wyświetlanych elementów.
-
11 lat temu
|
|
Rohdar - Co jest skomplikowanego w wyświetleniu linków do postów z forum w dolnej części profilu? Teraz strona profilu kończy mi się w połowie ekranu, tzn. stopka jest dokładnie na środku ekranu, a poniżej jest już tylko biała pustka. Dlaczego eTutor myśli tylko o nowych użytkownikach, którzy po 2 tygodniach nauki przestaną być osobami zaczynającymi naukę :). Rozumiem, że kryją się za tym problemy z wydajnością, ale to można rozwiązać inaczej, a nie tylko przez wyłączanie kolejnych elementów, które były funkcjonalne i wyróżniały ten portal na tle konkurencji. Pozdrawiam.
-
11 lat temu
|
+1 |
serbio |
zorija |
p-o-l-a - U mnie jak wykonuje powtórki to bardzo często mam "pobieranie pytania" i muszę kliknąć na ikonkę powtórki aby móc dalej kontynuować
-
11 lat temu
|
+2 |
R | Rider_1984 |
? | Gość |
pako - Słówka na listach w zakładce Moje słówka automatycznie pojawiają się w powtórkach. Jeśli jest konieczność tymczasowego wyłączenia listy z powtórek, najlepiej robić to za pomocą opcji Wyłącz z powtórek/Włącz do powtórek dla całej listy słówek.
-
11 lat temu
|
|
K | Kardamon |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za zgłoszenie problemu z ćwiczeniami Obrazki. Postaramy się go naprawić tak szybko, jak to możliwe. Przepraszamy za powstałe utrudnienia.
-
11 lat temu
|
|
japonskiwachlarz - Poprawiliśmy działanie ćwiczenia. Jeszcze raz przepraszamy za powstałe niedogodności.
-
11 lat temu
|
|
atusia73 - za każde takie "niedogodności" i brak możliwości nauki, e-tutor powinien przedłużać użytkownikom abonament. Jakaś rekompensata się należy :-)
-
11 lat temu
|
+2 |
atusia73 - to za tego "sprawdzacza wypracowań" powinni dać cały miesiąc ;-) wraz z przeprosinami. Strzelili sobie w kolano.
- 11 lat temu |
+1 |
pako - Problem z ćwiczeniem Obrazki występował przez mniej niż godzinę po opublikowaniu nowej wersji kodu. W takiej sytuacji regulamin nie przewiduje rekompensat, niemniej w podziękowaniu za szybkie zgłoszenie przedłużyliśmy Kardamon abonament o 1 dzień.
-
11 lat temu
|
+1 |
Kardamon - Dziękuję, szkoda tylko, że zakładka Lekcje nie może wyglądać, jak wyglądała wcześniej, bo obecna wydaje mi się mniej czytelna - takie to jakieś wielkie się zrobiło. Może dałoby się to przywrócić do wcześniejszego wyglądu? Jeśli chodzi o zmiany, wolałabym nowe ćwiczenia albo fotolekcje.
-
11 lat temu
|
|
pako - Dodaliśmy paski postępu na liście lekcji.
Nowe ćwiczenia do lekcji są w trakcie opracowywania, ale to projekt na kilka miesięcy. - 11 lat temu |
|
Kardamon - Wolałam stary wygląd - te są trochę za duże - najgorzej, gdy znowu się przyzwyczai do nowości, pojawią się pewnie następne zmiany.
-
11 lat temu
|
+1 |
V | volierxd |
Gevelka - Zdecydowanie zgadzam się z przedmówcą. Wcześniejszy wygląd zakładki lekcje był bardziej przejrzysty
-
11 lat temu
|
+2 |
atusia73 - Również uważam, że poprzedni wygląd zakładki z lekcjami był bardziej czytelny. Proponuję dodać zielony pasek, wskazujący ile % zostało przerobione (tak jak było poprzednio). Powinno pomóc.
-
11 lat temu
|
+2 |
elderflower - Ja też się pod tym podpisuję.... poprzednia lista była dużo bardziej czytelna i wygodna w użytkowaniu.
Uważam również, że poprzednia pozycja słówka dnia była lepsza... Trochę dziwny jest fakt, że te wszystkie zmiany w wyglądzie spotykają się z taką krytyką - może zamiast tego rodzaju zmian trzeba skupić się na czymś bardziej pożytecznym. - 11 lat temu |
+3 |
Otus - Aaa, teraz zobaczyłem jak wygląda spis na poziomach. Te zmiany musi przeprowadzać jakiś sabotażysta. Ciężko uwierzyć, że Etutor sam z siebie rozwala swoją stronę. :(
-
11 lat temu
|
+3 |
Rider_1984 - Zdecydowanie strzał w stopę. Mniej czytelnie chyba się już nie dało. Nie lubię krytykować zmian, ale w sprawie nowego wyglądu inaczej się nie da. Czemu to wszystko musi być takie wielkie? Stary układ był rewelacyjny.
-
11 lat temu
|
+2 |
A | atusia73 |
pako - Link do wypracowań dostępny jest na dole prawej kolumny w dziale Społeczność.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
Otus |
Olivanderus |
Olivanderus - Dopiero teraz zauważyłem, że przy danej lekcji jak ją przerabiałem, to był dostęp do rozwijanej listy materiału lekcji (pozwalało to szybko przeskoczyć do danego elementu jaki nas interesował), a teraz tego nie ma. Jestem naprawdę przerażony tymi zmianami!
-
11 lat temu
|
+2 |
Otus |
Otus |
A | anialew |
rupcio |
rupcio - Szkoda, że licznik cyka tylko do 50 dni i koniec. Pewnie przy następnej zmianie będzie aż do 60 dni.
-
10 lat temu
zmieniany: 10 lat temu
|
|
pako Pracownik eTutor |
A | anialew |
pako - Licznik pokazuje po prostu liczbę dni logowania pod rząd. Ma motywować do codziennej pracy z serwisiem.
-
11 lat temu
|
|
rupcio - Masz licznik tylko do 50:):) ktos zalożył że nie da się uczyć dłużej niż 50 dni z rzędu, a 0 to chyba jest tylko do czasu wykonania pierwszego ćwiczenia w danym dniu:) może i jest to dziwne ale sama wiesz że ostatnie zmiany to chyba kara za krytyke poprzednich zmian;):) czekam z niecierpliwościa kiedy wszystko będzie tutaj różowe
-
11 lat temu
|
+1 |
Kardamon - W sumie to jest zbędna informacja. Poza tym przeszkadza mi ta informacja z zaproszeniem do testu, bo wiem, że mam go zrobić i w swoim czasie go wykonam.
-
11 lat temu
|
+1 |
mgent - Ja chce stary spis lekcji, ten mnie demotywuje i żaden licznik tego nie zmieni.
-
10 lat temu
|
|
edyta1816 |
pako - Strona jest dostosowywana do potrzeb stale rosnącej grupy użytkowników mobilnych, a to pociąga za sobą konieczność zmian wyglądu.
-
10 lat temu
|
|
edyta1816 - Kilka tygodni temu byly zmiany i znow kolejne? Przeciez mogliscie odrazu dostosowac strone do potrzeb uzytkownikow! Kazdy z nas sie przyzwyczail do strony i znow jakies ulepszenia! Mysle ze ulepszenia w innych kwestiach by byly bardziej pozyteczne, niz strona ktora sie zmienia co kilka tygodni!! Zaczyna to byc troche meczace! Przyanjmniej dla mnie!
-
10 lat temu
|
+1 |
pako - Proszę jednak uwzględnić, że są też osoby, dla których dostosowanie strony do urządzeń mobilnych jest istotne. Jeszcze przez jakiś czas będziemy się koncentrować na optymalizacji strony pod kątem smartfonów i tabletów. Najważniejsze modyfikacje zostały już jednak wprowadzone.
-
10 lat temu
|
|
S | SiaraJr |
Otus |
renata_k - W rozwijanym menu w prawym górnym rogu znajduje się link "Postępy". On prowadzi do zakładki ze statystykami i kalendarzem, której Pan szuka.
Pozdrawiam :) - 10 lat temu |
|
Olivanderus |
R | Rohdar |
pako - Wciąż pracujemy nad zmianami pod kątem urządzeń mobilnych. Serwis jest bardzo duży i nie jesteśmy w stanie przebudować całości od razu - dlatego zmiany udostępniamy etapami.
-
10 lat temu
|
|
rupcio |
bird |
zorija |
quantum137 - Też tego nie kumam. Tutor ma najdziwniejsze pomysły na układy stron/podstron.
-
10 lat temu
|
+2 |
rupcio - u mnie licznik od kilku dni pokazuje - uczysz się 1 dzień z rzędu:) fajny ten licznik, festiwal zabawnych pomysłów trwa nadal:)
-
10 lat temu
|
+3 |