quantum137 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
mceo |
TopMan - Dawno nie zagladalem do tego watku.
Faktycznie goraco tutaj jak w piecu :) Mysle, ze powinnismy pozwolic by zainteresowani "wyprali swoje brudy" miedzy soba. Kazdy z Nas moglby cos dodac do tego watku, czy jednak pomoze to w jakikolwiek sposob? > może rozpoczniemy praktykę wysyłania maili do osób... a jak niby chcesz to zrobic wyslac zaproszenia do 150 tys. userow i tworzyc kolejny portal spolecznosciowy? - 13 lat temu |
+1 |
mceo - TopMan, niewielu uczestników z grupy 150 tyś userów uczestniczy aktywnie na forum i odpowiadając na pytania więc apel o wysyłanie maili do osób popełniających błędy trafi do zainteresowanych osób ;) Na dobry początek wystarczy, że Ty, ja, bird, violino, efogt, quantum137 etc. zaczną tak robić, a inni "zarażą się " tą praktyką. :) Trochę optymizmu i wiary w sukces może zdziałać cuda :)))
- 13 lat temu |
+2 |
mceo - A kolejny portal społecznościowy chętnie bym stworzyła, ale niekoniecznie o takiej tematyce, jaka jest na etutor... jak masz jakiś ciekawy pomysł to możesz się nim podzielić ;))
Pozdrowienia z piekiełka ;) - 13 lat temu |
+2 |
DAD |
japonskiwachlarz |
DAD - Jak dla mnie to w tym przypadku nie jest to pytanie retoryczne, ale podtrzymujące nie potrzebą jednak wymianę wzajemnych oskarżeń. Nie chcę być stroną w konflikcie. Wolę ten czas poświęcić na naukę :)
-
13 lat temu
|
+3 |
madzia83 - Hejka nauka idzie fajnie ,aby nie zapeszac.Super ,że widac ilośc dni ile nam zostało do końca kursu.Bo to mobilizuje,aby jak najwięcej przerobic materiału.No i świadomośc ,że wydało się pieniążki i że jak tu nie zajrzysz to je zmarnujesz to dla jednych tez jest dobra mobilizacja.No nie ? Ale efekty są i to jest super ; D
-
13 lat temu
|
+1 |
Kolejne nowości w eTutorze - wizualne odświeżenie
Z czego jesteście najbardziej zadowoleni na E-tutorze, a co chcielibyście zmienić lub ulepszyć?
Czy warto rozpoczynać od A1, choć zna się już podstawy?