ZALOGUJ SIĘ

wątek motywacyjny :) zapraszam

zmodyfikowany: 4 lata temuostatnia aktywność: 2 lata temu
jak wam idzie nauka ???, mam nadzieję że robicie postępy ;) mi ostatnio zabrakło motywacji, ale postanowiłam to zmienić i zabrać się za naukę, wiem ze pewnie wiele z was też miewa takie momenty, jeśli macie jakieś pytania zapraszam mam nadzieję ze znajdzie się tu dużo komentarzy na temat jak wam idzie nauka
wikdhkdbjdbdj
piotr.grela - Warto sobie naukę urozmaicać: Ja teraz mam naukę podzieloną na 5 części po 10-15 minut każda.
1) Powtórki na Etutorze
2) Shadowing seriali, filmów
3) Oglądanie na YouTubie anglojęzycznych vlogów, głównie historycznych, podróżniczych.
4) Czytanie ebooka
5) Gramatyka - Etutor, YouTube, Word Forum

Ta ostatnia pozycja jest nudna i mało przyjemna, więc często sobie ją odpuszczam.
- 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu
wikdhkdbjdbdj - świetny pomysł naprawdę cudowie sobie to rozpisałeś spróbuję kiedyś tego planu jeśli pozwolisz ja też nie lubię gramatyki ;) - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu
BK32 - :-) ........... - 4 lata temu zmieniany: 2 lata temu
wikdhkdbjdbdj - 50 minut powtórki to sporo pozdrawiam - 4 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Na co dzień korzystam z eTutora i książki do ćwiczenia przerobionego materiału - idzie ok. Jak mam bardzo zabiegany dzień to robię tylko powtórki.
czif007
wikdhkdbjdbdj - jasne ja również codziennie korzystam z etutor jeszcze chodze do podstawówwki więc w szkole tez mam angielski - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu

powtórki fajna rzecz...go for it!
BK32
wikdhkdbjdbdj - tez lubie powtórki let's get to work! :) - 4 lata temu