gosiaivaniv |
R | radmar2 |
radmar2 - Wybacz Ewa, ale ostatnio forum etutora wygląda tak jakby przeżywało najazd gimnazjalistów. Każdy ma prawo popełnić orta, rozumiem, że ktoś nie piszący z Polski może mieć problem z uzyskaniem polskich liter (np. Ipon). Ale odnoszę nieodparte wrażenie, że większości się zwyczajnie nie chce "alt-a" wcisnąć. Po prostu spoko, wow i luzik.
-
13 lat temu
|
|
radmar2 - I powiem szczerze, że czasami też tak na GG piszę, ale do osób które dobrze znam i wiem, że taki styl im odpowiada. Forum publiczne powinno jednak powodować, że pisząc na nim powinniśmy wykazać minimum staranności.
-
13 lat temu
|
|
absolwentka - Hehe! Dobry zestaw;)
Jak najbardziej się zgadzam z tym, co napisałeś. Chociaż sama mam sobie wiele do zarzucenie jeżeli chodzi o polski to jednak się staram i dbam o odbiorców;) Pozdrawiam - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
renatabaczek - POPIERAM! Nie stracimy wiele czasu na przeczytanie własnej wypowiedzi, poprawienie błędów ortograficznych, stylistycznych, literówek. Mam wrażenie, że bardziej dbamy o nasze wypowiedzi w języku obcym, niż w ojczystym. Pozdrawiam!
-
13 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Bilberry |
askawska |
A | angielskikomputer |
N | nataliabraka |
piotr.grela - Choć nie jestem fanem Jeffa Bezosa właściciela Amazonu i jego super jachtu, dla którego będzie zniszczony zabytkowy most w Rotterdamie, polecam Kindle aplikacje na której można czytać książki w różnych językach i kliknięciem palca możemy zobaczyć tłumaczenie danego słowa.
Pierwszy rozdział lub dwa ebooka można poczytać za darmo. Co do wydawnictwa PWN, miałem parę słowników PWN angielsko-polskich żenująco słabych, wylądowały w koszu na śmiecie. - 3 lata temu zmieniany: 3 lata temu |
|
Dlaczego jestesmy na eTutor? Co wami kieruje?