ZALOGUJ SIĘ

Prośba o więcej testów do lekcji i więcej ćwiczeń utrwalających przytoczone w lekcjach najważniejsze idiomy i czasy

zmodyfikowany: 4 lata temuostatnia aktywność: 4 lata temu
Brakuje mi trochę testów po każdych trzech lekcjach, kiedy kończy się temat.Test mógłby obejmować najważniejsze rzeczy , konstrukcje zdaniowe ,idiomy jakie powinny być zapamiętane w komunikacji. Przydały by się, jakieś ćwiczenia gramatyczne-jakaś dodatkowa strona, strona z testami powinniśmy móc do niej wracać.Wszystko inne jest ok.
A
abra120
piotr.grela - Każda lekcja powinna mieć 1-2 idiomy do nauczenia, 1 phrasal verb do zapamiętania, 5 kolokacji i coś o wymowie a przede wszystkim więcej ćwiczeń.
5 kolokacji x 900 lekcji..
- 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu
abmmichal - dodam Piotrze, iż Twoja propozycja jest wynikiem doświadczeń nauki która jest dla tych, którzy nie mówią znam angielski, nauczyłem się go szybko miło i na luzie. - 4 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Dzień dobry,

sugestia została przesłana do osób odpowiedzialnych za rozwój platformy. Aktualnie nie jestem pewna, czy będą wykonywane w tym kierunku jakieś czynności. Gdyby jednak tak się stało, to na pewno o tym poinformujemy.

Życzę miłego dnia.
P
paulinawit97
abmmichal - popieram Piotra. proponowany układ być może powinien obowiązywać od A2-b1. - 4 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.