marta.kopa Pracownik eTutor |
T | tsienkiewicz3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
K | KBPL |
marta.kopa - W przypadku całkowicie nowych tematów, listy słówek będą w całości nowe.
Natomiast w pozostałych tematach listy zostaną zweryfikowane i zmodyfikowane, część słownictwa będzie przesunięta ze względu na połączenie niektórych lekcji. Modyfikacja obecnych list słówek będzie przede wszystkim polegała na dostosowaniu słownictwa do tematyki i poziomu, oraz podzieleniu go na mniejsze części, bardziej przystępne do przyswojenia podczas jednej sesji lekcyjnej. - 7 lat temu |
|
marta.kopa Pracownik eTutor |
piotr.grela |
Kinga201706 |
aleksandra.rosiek |
lukaszk85 |
aleksandra.rosiek - Jest to celowe działanie, wdrożone w oparciu o Państwa opinie po aktualizacji poziomu A1 - postępy osiągnięte do momentu zmian zostały “zamrożone” i będą widoczne w spisie lekcji poziomu A2. Po wejściu w wykonane lekcje postępy zostaną przeliczone na nowo (spadną) i zniknie oznaczenie wykonanego testu. Dlaczego tak to działa? Każdy temat i każda lekcja zostały skrupulatnie zaktualizowane i chociaż te zmiany mogą być niewielkie, każdą zmianę (w tym aktualizację) nasz system odnotowuje jako nowy materiał, dlatego przeliczy postępy jeszcze raz.
-
7 lat temu
zmieniany: 7 lat temu
|
|
B | Barbara.m |
aleksandra.rosiek - Znacznik "nowe" dotyczy punktu:
3. Dodanie całkowicie nowych tematów :-). - 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
|
B | Barbara.m |
aleksandra.rosiek - Pani Barbaro, dziękujemy za informację. Przyjrzeliśmy się dokładniej opisywanej przez Panią niedogodności - naszym zdaniem w systemie błędnie przyznano znacznik "nowe" do niektórych lekcji. Zgłosiliśmy już tę kwestię do rozwiązania do naszych programistów. Serdecznie przepraszamy za utrudnienia, postaramy się zareagować najszybciej, jak to będzie możliwe.
-
7 lat temu
|
|
Barbara.m - No tak, ale w zakresie lekcji 1 w temacie 6 ja na pewno nie robiłam tych ćwiczeń wcześniej. A jednak system uznał, że je robiłam. To jak to jest? To samo zresztą dotyczy wielu innych lekcji. Wydaje mi się, że to jednak nie jest problem znacznika "nowe".
-
7 lat temu
|
+2 |
aleksandra.rosiek - Jak udało nam się ustalić na ten moment, z technicznego punktu widzenia wygląda to następująco: monety przyznawane są za nową, wykonaną lekcję. Problem polega na tym, że część lekcji została dodana, inne lekcje zostały połączone, jeszcze inne mają zmienioną zawartość. Jeżeli monety przyznawane są za wykonaną lekcję, ale numer id tej lekcji nie uległ zmianie (bo na przykład została połączona z inną lekcją lub zmodyfikowano jej zawartość, dodając nowe ćwiczenia) to za taką ponownie przerobioną lekcję nasz system nie przyzna monet. Dlatego rozważamy przyznanie znacznika "nowe" lekcjom, które rzeczywiście zostały utworzone od nowa. Jednocześnie bardzo przepraszamy za powstałe utrudnienia.
-
7 lat temu
|
+2 |
Barbara.m - Dziękuję za informację. Podejrzewałam, że tak to właśnie działa i problemem jest błędne rozpoznawanie przez system starego i nowego materiału. Niestety jak pisałam nie jest to motywujące gdy przerabia się lekcję, w której 99% materiału jest nowa ale system uznaje ją za ponownie przerobioną tylko dlatego, że id lekcji nie zostało zmienione :-(
-
7 lat temu
|
|
aleksandra.rosiek - Pani Barbaro, dziękujemy za odpowiedź. Skontaktujemy się z Panią w tej sprawie mailowo :-).
-
7 lat temu
|
|
abmmichal - Pani Barbaro dobrze opisała problem. Liczę że Pani Aleksandra dopilnuje sprawy.
-
7 lat temu
|
|
C | chasdiel |
aleksandra.rosiek - W kwestii monet serdecznie prosimy o kontakt, pisząc na adres: [...]@etutor.pl. Z góry dziękujemy.
-
7 lat temu
|
|
karol.k Pracownik eTutor |
kesonex |
piotrek0515 - Ze względu na wiadomość podobnej treści, którą otrzymaliśmy również w zgłoszeniu, skontaktowaliśmy się z Panem mailowo.
Pozdrawiam! - 7 lat temu |
|
piotr.grela |
Jak mam wrócić do pominiętych ćwiczeń z nagrywaniem wypowiedzi?
Aktualizacja poziomu B1 - dodanie nowych tematów i lekcji
Ułatwienia w korzystaniu z etutor.pl - Tłumaczenia tematów na język polski