ZALOGUJ SIĘ

pytanie na temat Nowe slowka w dziale etutor strona glowna

13 lat temuostatnia aktywność: 2 lata temu
chociaz nie mam oplaconego abonamentu to jak moge dodac nowe sloeka chodzi mi tam gdzie jest napisane czas nauki i wlasnie nowe slowka bo chce dodoac nowe slowka a nie moge tego zrobic jak mam to zrobic aby caly ten pasek byl na zielono b zawsze jak dodawalam to bylo ok a teraz cos nie tak prosze o pomoc
ggosia84

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Nowe słówka dodajesz do powtórek oraz do listy Swoich słówek podczas przerabiania lekcji lub prosto ze słownika klikając na krzyżyk w zielonym kółeczku - słówka tworzą wtedy listę Twoich słówek. :-)
spirulinka
ggosia84 - wielkie dzieki - 13 lat temu

Gosiu słówka możesz dodać klikając zielone kółeczko przy nich.
Jeszcze mała prośba do Ciebie byś dbała odrobinę bardziej o nasz ojczysty język...
Twoje pytanie to jeden ciąg, który nawet nie jest zdaniem, nie odbierz mnie źle ale warto używać przecinków, kropek, literówki też nie są trudne do korekty.

PS. Wiem, że szukasz osób które uczyłyby się z Tobą/ Ciebie na skype, gg i odnoszę wrażenie, że sama możesz je łatwo zniechęcić używając tak niestarannego języka.

Pozdrawiam
quantum137
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
ggosia84 - Witaj. Wiem ze nie robie przecinkow itp. W ang tez robie literowki np, bo Wacek to zauwazyl. Wiec jak znasz takie osoby to mozesz mi kogos polecic? - 13 lat temu
ggosia84 - Witaj. Wiem ze nie robie przecinkow itp. W ang tez robie literowki np, bo Wacek to zauwazyl. Wiec jak znasz takie osoby to mozesz mi kogos polecic? - 13 lat temu
quantum137 - Niestety nie znam nikogo uczącego przez skype. - 13 lat temu
ggosia84 - Ok. Ale dzieki ze chociaz probowales - 13 lat temu