G | gosia369 |
abmmichal - Autorzy wiedzą że IPA jest potrzebne, ale nie chcą obciążać tym alfabetem studentów, bo taka jest dydaktyczna moda?
-
6 lat temu
|
0 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
futbolowa |
parseq - Na przekrojowe ćwiczenia, dopasowane do wybranego poziomu, w ilości zapobiegającej nauczeniu się zadań na pamięć i z analizą błędów odsyłającą do stosownych lekcji również czekam z pokorą. A eTutor w tej kwestii milczy jak zaklęty, czyli na forum konsekwentnie nie podejmuje tego tematu.
-
6 lat temu
|
0 |
abmmichal |
parseq - Nie przesadzajmy, że 700 monet to istotna cena. Po 140. dniach pracy mam ponad 7000 monet. U ciebie jest inaczej?
-
6 lat temu
|
+2 |
abmmichal - Przeoczyłem Twoje pytanie. Jakoś u mnie punktów tak dużo nie przybywa. Jedna lekcja dziennie, około pięćdziesiąt powtórek, oraz ciągłość logowania, oraz tzw. Wyzwanie.
-
6 lat temu
|
|
netis7 - Kalkulacja 1: Ja mam ponad 8000 po 10 miesiącach nauki. Czyli muszę się uczyć 3 tygodnie aby zarobić na kurs.
Kalkulacja2: Za 2000 można kupić 1 tydzień przedłużenia abonamentu - czyli 700 to jakieś 2 dni. Wniosek: Kurs nie jest darmowy ale cena jest symboliczna. - 6 lat temu |
+2 |
Agatkosprobuj - Nie zapominaj też o tym, że kurs zwróci się w ponad połowie wydanych monet. Za każdą wykonaną lekcję(bodajże 46) po 10 monet, nie licząc powtórek.
-
5 lat temu
|
|
S | Ste |
parseq - Ja też! Szczególnie popieram "+ dużo ćwiczeń"!!
Boję się, że: * albo przygotowanie takiego kursu jest pioruńsko trudne, praco-/czasochłonne i nie do uciągnięcia przez eTutor * albo właściciel eTutor obawia się pokazania swoim klientom ile (nie) umieją i sfrustrowania ich - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
+5 |
futbolowa - Zgadzam się. Ćwiczenia gramatyczne w ramach lekcji to zdecydowanie za mało. Za każdym razem udzielam odpowiedzi maksymalnie mechanicznie, bo i tak wiem, o jaki czas mnie pytają.
-
6 lat temu
|
+4 |
piotr.grela |
malagorzka |
spajk |
M | mnodzyn |
tlstar - Jeśli się rozczarowałaś, to w ciągu 14 dni możesz zrezygnować i eTutor zwraca wniesioną opłatę za kurs. Niemniej czytając wiele podobnych wpisów na tym forum nasuwa mi się taka uwaga, że chyba czasem zbyt wiele oczekujemy od kursu, którego cena wynosi ok 20zł/mies. Przy tej cenie to jego użyteczność jest po prostu super, a gdyby zawierał dodatkowo różne inne "wodotryski czy cuda na kiju", to z pewnością ta cena musiałaby być wyższa.
-
6 lat temu
|
+9 |
Daniel12345678 - W grach językowych jest zabawa nazwana "Trener wymowy". Jest tam moduł o którym piszesz. Powtarzasz zdanie wypowiedziane przez lektora i jest ono porównywane komputerowo z wzorcem.
-
6 lat temu
|
+6 |
parseq - Z drugiej strony eTutor ma "700 tysięcy zadowolonych użytkowników". Nie wiemy tylko ilu z nich ma teraz aktywny abonament. Mimo niskiej ceny/miesiąc rodzi to pewne oczekiwania wsród "zadowolonych użytkowników". Cena jest też niska, bo pracujemy w ramach klonowanych komputerowo sesji serwisu, a z żywej tkanki eTutora korzystamy rzadko.
-
6 lat temu
zmieniany: 6 lat temu
|
+1 |
abmmichal |
pkomarek1 |
Płytki ,kasety które są pomocne waszym zdaniem ?
Problem z wymową jezyka Angielskiego oraz Polskiego
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪