M | Misha2020 |
Perdita |
Misha2020 - @Perdita, dziekuje serdecznie za bardzo pomocne informacje oraz za w pelni wyczerpujace wyjasnienia.
-
4 lata temu
|
|
Misha2020 - Widze ten kurs za £250. Wg mnie, jezeli ten kurs jest rzeczywiscie "pelny", i jezeli jest tam duzo przykladow i cwiczen, to moze to byc dobra inwestycja, nie jest to niewiadomo jak wysoka cena dla wielu osob, ktore zarabiaja w funtach, a korzysc moze byc ogromna, biorac pod uwage rowniez to, ze renomowani 1;1 nauczyciele licza sobie £40 za godzine + koszty dojazdu. Wiec to odpowiednik szesciu godzin nauki prywatnie.
Oczywiscie przejrze jej inne nagrania, sprawdze kwalifikacje, poszukam opinii oraz zapytam ja bezposrednio. Czy Ty/ktos znajomy macie jakies doswiadczenia z tym kursem? Jeszcze raz bardzo dziekuje. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
piotr.grela - Ah, Lucy jako jeden z nielicznych YouTuberow, delikanie mówiąc denerwuje mnie.
250 quid it's a little rip off! - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Czy ona w ogole ma jakies kwalifikacje? Sprawdze to.
A tak czy inaczej popatrze na to co powrzucala, dostepne za darmo oczywiscie. @Perdita, jeszcze raz wielkie dzieki za namiary na Lucy i za Forvo. Popatrze tam dokladnie. - 4 lata temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
? | Gość |
Misha2020 - @naukaonline Serdecznie dziekuje! Popatrze na to, co on oferuje, poszukam probek. VERY MANY THANKS! I AM REALLY GRATEFUL.
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
Gość - Sprawdziłam, jest lekcja próbna na samym dole strony po otwarciu drugiego linku.
-
4 lata temu
|
+1 |
M | Misha2020 |
Gość - Ja też nie lubię, gdy prowadzący za dużo gestykuluje, bo to mnie rozprasza i gubię sens jego wypowiedzi.
Obraz wtedy jest za bardzo ruchomy i zamiast słuchać co mówi autor- obserwuję machające się ręce, kiwającą się głowę i poprawiane włosy. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Ta pomoc miala byc nie dla mnie, ale jak teraz patrze na te kursy, to mnie zaczelo korcic..... Na ta chwile, szczegolnie ten "kolesiowy" kurs. Kto wie....
-
4 lata temu
|
|
Gość - Tak, w opisie było, że to dla znajomego.
Ja też się już wtedy nastawiłam na ten "kolesiowy" kurs , ale znalazłam inny " Say It Right", polskich nauczycieli, z Uniwersytetu Śląskiego, chyba nie pomyliłam uczelni, i na tamten czas on był dla mnie lepszy, bo jest prowadzony po polsku. Ale kurs tego chłopaka mam ciągle w tyle głowy. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
Misha2020 - Dziekuje rowniez na ten namiar, moze komus innemu na tym forum przyda sie ta informacja.
Moj Portugalczyk jezykiem polskim jako takim nie wlada, takze na ten kurs sie nie zalapie, on zna tylko 2 slowa, prawdopodobnie nauczyl sie ode mnie, jedno to „boze!” z dlugobrzmiacym „O”, a drugiego slowa... nie wyjawie, nie jest to ciezki kaliber ale tak czy inaczej nie mam sie czym chwalic. - 4 lata temu |
|
Misha2020 - Ten "kolesiowy" naprawde do mnie przemawia. £200 to nie jest makabryczna kwota, a korzysc na cale zycie. Na 100% sa tam rzeczy, ktorych nie wiem. No i on sziedzi w jednym miejscu!! ;-) To naprawde pomaga, gdy ludzie wrzucaja lekcje probne.
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
|
Gość - Suma nie jest niska, ale też byłam skłonna wykupić ten kurs.
Słuchałam jego filmików bardzo długo i wiedziałam, że mogę zaufać jego wiedzy. Natomiast ten polski kurs wymowy, jego prezentację można było znaleźć na You Tubie. Ale widzę, że już nie ma jej, została usunięta. Ale kurs jest bardzo dobry, z wymową do wyboru: brytyjską lub amerykańską. Bardzo dużo ćwiczeń, filmików instruktażowych jak prawidłowo wymawiać itd. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
|
Misha2020 - Mam takie samo odczucie co do jego osoby. A poza tym on sie przedstawia jako wykwalifikowany nauczyciel specjalizujacy sie w nauce wymowy.
A na imie ma.... Elliott!. Z podwojnym t. Elliocie, przepraszamy za nazywanie Cie kolesiem. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
|
Gość - Tak, właśnie wspomniałam o tym powyżej, że ma w tym kierunku wykształcenie i wie co mówi.
Młodo wygląda, choć już trochę czasu uczy, łatwo więc Elliotta nazwać kolesiem ;) - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
|
M | Misha2020 |
Gość - odnośnie lekcji próbnych...
Mam wrażenie, że jeśli ktoś wrzuca lekcje próbne, to tak jakby mówił: spróbujcie, przetestujcie, nie mam nic do ukrycia, nie ryzykujecie. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
|
Misha2020 - Dokladnie. I wg mnie lekcja probna Elliotta jest naprawde bdb.
Mnie kiedys troche uczyla wymowy wykwalifikowana brytyjka, super kobieta, ale potem trudno mi to bylo pogodzic z praca, dojazdy do niej byly dalekie i tak jakos sie to rozeszlo po kosciach. Teraz bardzo zaluje, ale i tak mnie sporo nauczyla. Robila dokladnie tak samo, pokazywala ulozenie jezyka za pomoca dloni itp. Po przyjrzeniu sie zawartosci tego kursu mysle ze taka powtorka ze wszystkiego by mi sie przydala, mysle, ze czlowiek po jakims czasie po prostu przestaje kontunuowac dobre nawyki ktore mu sprawiaja trudnosc, ulatwia sobie, wraca do nieprawidlowej wymowy tam, gdzie najtrudniej. Jeszcze raz serdecznie dziekuje. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
piotr.grela |
M | Misha2020 |
R | rafko12 |
Misha2020 - @rafko12 Bardzo serdecznie dziekuje Ci za pomoc. Jeszcze dzisiaj sie temu przyjrze. Z Twojego opisu wyglada na to, ze jest to dokladnie to, czego szukam. Wielkie dzieki!
-
4 lata temu
|
+1 |
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪