ZALOGUJ SIĘ

Czy moja siostra może ze mną korzystać z konta?

14 lat temu
Czy jedno konto może być używane z dwóch komputerów?
D
Dalegor
krozenkranc - radmar2 ma rację korzystanie z jednego konta jest bardzo trudne chyba,że twoja siostra chce się uczyć tylko słówek . - 14 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Zacznijmy od tego, że będzie to bardzo utrudnione i nieoptymalne - mam na myśli wspólne korzystanie z list słówek i powtórek, czy też innych ćwiczeń.

Czasami jestem równocześnie zalogowany na laptopie i komputerze stacjonarnym, więc technicznie pewnie się da, ale na dłuższą metę takiego współużytkowania konta w etutorze nie jestem sobie w stanie wyobrazić.

Może etutor pomyśli o jakimś pakiecie "rodzinnym" myślę, że była by to bardzo ciekawa oferta dla kilkuosobowych rodzin.
R
radmar2
14 lat temuzmieniany: 14 lat temu

Siostra bawi się w te gry wisielec, zgadywanki no i korzystałaby z przypomnienia coś o gramatyce.

Więc za bardzo by mi nie przeszkadzała.

pytam się czy z godnie z regulaminem takie coś byłoby by z przymrożeniem oka moderatorów a nie np blokada konta...
D
Dalegor
efogt - Nie dajmy się zwariować, naprawdę, to twoja siostra, wspólnie korzystacie z komputera, eTutor to nie tajemnica państwowa żeby trzeba było go chronić przed kimś z własnej rodziny.... - 14 lat temu

Efgot:) ona mieszka z rodzicami, ja po drugiej stronie miasta.

Dlatego podkreśliłem że są dwa komputery:) dwa różne ip
D
Dalegor
efogt - Rozumiem, przepraszam Cię bardzo, chyba źle przeczytałam i się tu wymądrzam zupełnie niepotrzebnie ale chciałam pomóc:) Pozdrawiam serdecznie. - 14 lat temu
Dalegor - Nic nie szkodzi:) heh, myślałem że jesteś facetem:) przepraszam:D - 14 lat temu

Ja wykupiłam siostrze oddzielny pakiet, bo jesteśmy na różnym poziomie i przeszkadzałybyśmy sobie (mimo ze mieszkamy w jednym domu) Spróbuj skorzystać z oferty tanszego abonamentu np.na gruponie. Ja w ten sposób poznałam tę stronę - a po jakims czasie, gdy przetestowałam ją na własnej skórze - zrobiłam prezent siostrze. przyznam się ze przydałby się jakiś pakiet rodzinny bo mam zamiar zrobić prezent jeszcze drugiej siostrze :) tylko czekam na okazję
A
ania_85r
14 lat temuzmieniany: 14 lat temu
paulina2701 - Pozdrawiam :) - 14 lat temu
ania_85r - No i moje prośby zostały wysłuchane. etutor znów na gruponie. Już wiem co siostra dostawnie na gwiazdkę :) Ma tyle czasu ze prawie się pouczy - 13 lat temu