O | overachiever |
sokols |
Ewa-Sally - Do czego nie masz dostępu i musisz dodatkowo zapłacić? Za opiekę nauczyciela i egzamin? - to każdy tak ma.
Poza tym Diki English to inny kurs niż to, o co pyta overachiever. Dlatego ja nie mogę zobaczyć treści twoich lekcji, a ty nie zobaczysz moich. To jak dwa różne podręczniki do tej samej podstawy programowej, ;) więc skoro masz już jeden, to nie opłaca ci się kupować drugiego, bo ci się zdublują treści programowe. ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
Ewa-Sally - Natomiast aktualna oferta na grouponie jest kierowana do nowych użytkowników.
-
13 lat temu
|
-1 |
sokols - Ewo - masz rację- DIKI to zupełnie inny kurs niż etutor angielski-teraz dopiero załapałam. Pisząc , że muszę dodatkowo płacić , miałam na myśli sytuację, że gdy klikam na np. POZIOM B1 etuor angielski - pojawia mi się komunikat, abym zapłaciła abonament za ten kurs. Teraz dokładnie sprawdziłam i już wiem, że Diki Angielki to 125 innych lekcji niż Etutor Angielski- który to kurs ma 150 lekcji. Tak czy owak dziękuję za inspirację do poszukiwań :) Człowiek całe życie się uczy :)
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
zolzica |
E | erica |
jsepiol |
paulina2701 |