ipon |
ipon |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
R | radmar2 |
ipon - Radmar 2 dziekuje za linka skorzystalam z jego tresci kupilam kurs po promocyjnej cenie.Te informacje diametralnie roznily sie od mojego e-maila ktory dostalam.Dziekuje Ci jeszcze raz za pomoc.Milego dnia:)
-
13 lat temu
|
+4 |
ipon |
R | radmar2 |
Hermenegilda |
ipon |
radmar2 - W takim razie zwracam honor. :)
Z drugiej strony, to Ty chyba pecha masz, że dostałaś ofertę po terminie :) pozdrawiam, Marcin - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
TLK - [q]* trenera wymowy - unikalne narzędzie pomagające Ci pokonać opory przed mówieniem
po angielsku [/q]] ciekawe od kiedy to zaczeło działac bo jak do tej pory to niestety nie działa w sposób uzyteczny - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
TLK - ipon: czy twój abonament uległ przedłużeniu o 365 dni?
bo ja mam jeszcze konto ważne 274 i nie wiem czy ma sens go przedłużać? - 13 lat temu |
+1 |
radmar2 - TLK: Abonament przedłuży się o rok. Ja mam w tej chwili opłacony abonament do 06.2014. Przynajmniej może dzięki temu chęć do nauki mi nie przejdzie. ;)
-
13 lat temu
|
|
TLK - radmar2 -dzięki za info - skorzystałem z promocji mam abonament do 23.08.2013 -:)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
ipon - TLK moj abonament przedluzono o 365 dni i dodano ten pozostaly okres ze starego abonamentu.Tak wiec mialam pare dni temu 400 dni nauki
-
13 lat temu
|
+1 |
agnus89 |
efogt - Możesz, skorzystaj z tego linku: https://www.etutor.pl/zamowienia/?promo=swieta2011
Pozdrawiam. - 13 lat temu |
+2 |
tamarind17 |
enio1 |
Jaki jest numer rachunku eTutor w standardzie IBAN?
Cwiczenie 'Krzyzówki' wykonywane na tablecie Samsung Galaxy tab.S juz od miesiąca nie działa
Dlaczego nie mogę korzystać z opcji słówka pomimo opłaconego abonamentu?