Fenixior |
Fenixior - W tym linku są dane do logowania na konto, więc lepiej je usunąć, bo ktoś kto wie o co chodzi i lubi robić na złość może się zalogować i namieszać.
-
11 lat temu
|
-1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
bird |
? | Gość |
dania57 - jest dokładnie tak jak piszesz. Ja też skorzystałam z linku, który podała anialew i po kliknięciu zamawiam pojawiły się tylko moje dane.
-
11 lat temu
|
+1 |
bird - Skopiujcie te linki i otwórzcie w innej przeglądarce. Albo wyszukajcie wątek w Google (ale wcześniej się wylogujcie). W każdym z tych dwóch przypadków wejdziecie na nie swoje konto.
-
11 lat temu
|
|
Gość - Bardzo możliwe, tego nie próbowałem. Faktem jest że hasło do konta nie jest podane i zalogować się na czyjeś konto bez znajomości hasła jest raczej niemożliwe.
Pozdrawiam. - 11 lat temu |
|
bird - Ale ja tutaj nie o hasłach. Zresztą hasła już nie potrzeba - staje się nim ów nieszczęsny spersonalizowany link.
-
11 lat temu
|
|
Gość - Usunąłem, ale żeby nie te linki, to nie byłbym w stanie skorzystać z promocji. Dotyczy to też innych.
Pozdrawiam. - 11 lat temu |
+2 |
barwa.jesienna - Wiem, ja też otrzymuję je bardzo rzadko, tzn. na początku tego roku dostałam, ale wcześniej nigdy, teraz też nie. Tym razem nie mam potrzeby, ale kiedyś też korzystałam z takich linków. Oczywiście nie wygrałam w totka;) - ważność konta bardzo mi się wydłużyła, bo zmieniłam "premium", wykupione tuż przed jego likwidacją, na zwykły abo.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
A | anialew |
? | Gość |
dania57 - Też tego nie rozumiem, dlaczego tylko "wybrańcy losu" mogą korzystać z takich promocji. Jestem ciekawa jakie kryteria trzeba spełnić aby otrzymać taką wiadomość na prywatną pocztę.
-
11 lat temu
|
+2 |
p-o-l-a - Zaraz napiszą Wam, że pewnie w spamie macie wiadomości lub coś macie w ustawieniach nie tak, znam to z autopsji.
-
11 lat temu
|
+2 |
P | p-o-l-a |
rupcio - Jak to w życiu trzeba się potargować, napisz do nich maila to udzielą Ci rabatu.
-
11 lat temu
|
+1 |
p-o-l-a - Tylko wiesz Rupcio chodzi o zasadę, mogę napisać, ale chcę być traktowana "fair" nie lubię prosić o promocje. Jestem z etutorem już bardzo długo i najzwyczajniej w świecie jest mi przykro, że promocje mnie zawsze omijają.
-
11 lat temu
|
+3 |
rupcio - No pewnie że byłoby lepiej gdyby sami wysyłali maile ale co poradzic jak nie chca:( Trzeba samemu
-
11 lat temu
|
+1 |
Gość - Ja nie mam zamiaru się poniżać i prosić o promocję.
Mam nadzieję że serwis będzie traktował każdego jednakowo i z promocji, o ile będzie, będą wiedzieli wszyscy, a nie tylko wybrani. Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego. - 11 lat temu |
+4 |
W | Wiedzma_z_Gor |
renata_k Pracownik eTutor |
dania57 - Jestem jedną z takich osób, które dokonały przedłużenia abonamentu przed uruchomieniem promocji. I proszę mi wierzyć, nie czułabym się rozdrażniona nic a nic, gdybym otrzymała email z promocją na swoją pocztę.
Czy nie prościej jest umieścić taką informację w aktualnościach niż odpowiadać na każdą prośbę o promocje? - 11 lat temu |
+5 |
Gość - Wielu użytkowników wogóle nie będzie wiedziała o promocji. No ale to jest wam na rękę. Dzięki temu więcej zakupi kurs bez promocji. To jest nieuczciwe i tak nie powinniście traktować użytkowników serwisu. Takie postępowanie podważa zaufanie do was.
-
11 lat temu
|
+7 |
Gość - Na kurs angielskiego 35%, a niemiecki 50%. Źle napisałem, rzeczywiście jest 35%, a dokładnie 116 złotych.
Pozdrawiam. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
elderflower - Na kurs angielskiego 33% czy 35%? Na forum w innym wątku pojawiła się informacja, że jest to 35%. Niby różnica niewielka, ale przy płatnościach może mieć to znaczenie.
Jeśli każdy może skorzystać z tej promocji to może by wypadało umieścić jeszcze oficjalną informację o tym jaka jest promocja? Być może jest gdzieś ta informacja, ja jednak jej nie znalazłam i dlatego bardzo proszę o informację na ten temat. - 11 lat temu |
|
Gość - Pisząc 33% popełniłem błąd. A tej informacji też nie jestem w stanie znaleźć. Linki do promocji zostały usunięte. Pozostało pisać do serwisu i prosić o łaskę.
-
11 lat temu
|
+2 |
mandane - W linku który podała daga3030 była mowa o promocji 35% na kurs angielskiego. Jeżeli chodzi o niemiecki to było to 41% (99 zł/rok). Taką ofertę dostałam na maila. Szkoda tylko, że nie przysłano mi oferty z promocją na angielski, niemiecki kompletnie mnie nie interesuje. Ech...
-
11 lat temu
|
+2 |
elderflower - a to pewnie jest 35%... dzięki za info:-)
Dalej jednak uważam, że jakakolwiek oficjalna informacja by się jednak w tej kwestii przydała... - 11 lat temu |
+2 |
? | Gość |
bird |
D | daga3030 |
p-o-l-a - Daga dzięki Tobie dowiedziałam się o promocji świątecznej- jak wiele innych osób.
-
11 lat temu
|
+1 |
anialew - Daga jeszcze raz dzięki wielkie za link. Nie tylko Ty namieszałaś (jak sama to określasz), ale ja też. Widząc link z promocją podałam go w nowym poście (ponieważ post, w którym się znajdował zaprzeczał promocji). Sorki wielkie, że wkleiłam ten link do mojego postu - chciałam dobrze, no wiesz żeby ktoś jeszcze skorzystal(zaraz go usunęłam, zgodnie z sugestią Fenixior). Jak się okazało, może dobrze się stało, bo coś się zaczyna wyjaśniać. Pozdrawiam bardzo
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
D | daga3030 |
A | anialew |
daga3030 - Dlatego właśnie wkleiłem link z sugestią zmian, mam nadzieję, że etutor się tym zajmie. Pozdrawiam i wesołych świąt życzę ;)
-
11 lat temu
|
+1 |
anialew - Dzięki bardzo, ja również życzę wesołych świąt i fajnych prezentów. Pozdrawiam
-
11 lat temu
|
+1 |
ipon |
daga3030 - Moim zdaniem każdy użytkownik przedłużający abonament z każdym rokiem powinien dostawać lepszą ofertę. Z tego co widzę jest tutaj dużo użytkowników uczących się od lat.
A na marginesie: Ile lat już działa e-tutor ? - 11 lat temu |
+2 |
renata_k - Szanowna ipon,
to, że nie wymieniłam dokładnie przyczyn, nie znaczy, że ich nie znam i nie potrafię wymienić. Uznałam po prostu, że są to indywidualne przypadki, które mogą się różnić, więc postanowiłam się skupić ogólnie na problemie, który Państwo poruszyli. Odnośnie Pani stwierdzenia, że użytkownicy mają płacić "więcej za mniej", to pozwolę sobie się nie zgodzić, ponieważ kurs jest cały czas rozwijany. Dodawane są nowe ćwiczenia i funkcjonalności, cały czas pracujemy nad różnymi projektami mającymi ulepszać serwis. Pozdrawiam - 11 lat temu |
+4 |
Ewelina79 |
O | okm18 |
Kurs well done co to znaczy, co zawiera, ile lekcji i jakie lekcje?