marta.kopa Pracownik eTutor |
B | Barbara.m |
piotrek0515 - Pani Barbaro, czy także precyzyjne kliknięcie w link kieruje Panią do modułu powtórek? Sprawdziliśmy jeszcze raz nową funkcjonalność i wszystko działa prawidłowo. Obecnie kliknięcie w kafelek przenosi użytkownika do ekranu gratulacyjnego w module powtórek (jeśli wszystkie zostały wykonane), natomiast kliknięcie w sam link kieruje do trudnych elementów. Będziemy bardzo wdzięczni za dodatkowe informacje. Pozdrawiam.
-
7 lat temu
|
|
Barbara.m - Panie Piotrze, sprawdziłam jeszcze raz i najwyraźniej jest to kwestia przeglądarki. O ile w Chrome faktycznie przenosi do trudnych elementów to w IE już nie. W przypadku IE niezależnie od tego w które miejsce na napisie kliknę podświetla się cały kafelek i przenosi mnie na stronę główną powtórek.
Pozdrawiam. - 7 lat temu |
|
piotrek0515 - Bardzo dziękuję za dodatkowe informacje. Z przykrością muszę jednak poinformować, że w tej chwili wspierane przez nas przeglądarki to najnowsze wersje Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera oraz Microsoft Edge. Nie wspieramy już przeglądarki Internet Explorer, ponieważ powoduje sporo problemów technicznych. Pozostaje nam w tej chwili jedynie przeprosić za niedogodność i zachęcić do używania jednej z wymienionych przeglądarek.
-
7 lat temu
|
|
Barbara.m - Niestety na wspieranej przez Państwa przeglądarce Microsoft Edge problem jest ten sam co na IE. Również nie przerzuca na trudne elementy a jedynie na stronę główną powtórek :-(
-
7 lat temu
|
+2 |
piotrek0515 - Bardzo dziękujemy za zgłoszenie wspomnianej usterki. Zgłosiłem już błąd naszym programistom, postaramy się dodać odpowiednią poprawkę najszybciej, jak będzie to możliwe. Serdecznie przepraszamy za niedogodności z tym związane.
-
7 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
🟠 [Wątek eTutora] Profil użytkownika i cele nauki w nowej odsłonie
Planowane zmiany w sposobie prezentacji lekcji
Uwzględniliśmy Wasze sugestie odnośnie pasków postępu
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.